presne takto som roztrhol lankostanda píše:Podobně jako Martin zastávám názor, že brzdám nejvíc škodí zahálka. Nemám sice auta s výkonem na drifty, ale ručku občas používám na dobrzdění, aby se ošoupala rez na bubnech.

presne takto som roztrhol lankostanda píše:Podobně jako Martin zastávám názor, že brzdám nejvíc škodí zahálka. Nemám sice auta s výkonem na drifty, ale ručku občas používám na dobrzdění, aby se ošoupala rez na bubnech.
Ked odklopis zadny panel stredoveho tunelu, najdes tam maticu na dosponovanie bowdenu rucnej brzdy.talent píše:Origoš u 960-tky je to samoštel,alebo sa to ručne dá došponovať?
Už som vysoko a moc to nedrží.
Já to nevim, pouze tipuji. Ve volvech je obecně kabeláž roztahaná na celou výbavu.talent píše:To by bolo super,lebo vykurovacie rošty vzadu mám a kúrim zatial len tak amatérsky cez zapalovač.
Ale mám nachystané termostaty,presvetlené ovládacie tlačítka.Len som nechcel rezať do miláčika diery.
Ale už viem ako sa dostať do dutiny nad zadný popolník k ručke,tak sa snád do toho pustím lebo už prituhuje.
Treba ešte vyskúmať či je tam šťava,alebo treba osadiť relé,poistky atď...
Som elektronik,ale keby to už niekto preskákal ,bolo by to lepšie.Možno nikde bude dokumentácia takej výbavy.
Tiez to moze byt priprava pre pokracovanie stredoveho tunela v STAGE 3. Nachadza sa tam regulacia klimy pre zadne sedacky.doktor píše:příprava na vyhřívání zadních sedadel?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé