nestálé ukazování paliva

Pro sedmy a devítky
  • Autor
  • Zpráva
Sob_760

nestálé ukazování paliva

Příspěvek od Sob_760 »

Nemůžete mi prosím někdo poradit, kde hledat závadu na 760 TD, když palivový budík ukazuje celkem v pořádku objem nádrže a pak se náhle propadne do spodní polohy a chytne se zas po nějaké době, ale pokaždé jinak dlouhé. Děkuji za rady..

Sergej
Vůz: V960, B6304F, 1992

nestálé ukazování paliva

Příspěvek od Sergej »

Sob_760 píše:Nemůžete mi prosím někdo poradit, kde hledat závadu na 760 TD, když palivový budík ukazuje celkem v pořádku objem nádrže a pak se náhle propadne do spodní polohy a chytne se zas po nějaké době, ale pokaždé jinak dlouhé. Děkuji za rady..
Studene spoje - bud v samotnom budiku, alebo na foliovom plosnom spoji, alebo hocikde inde, v ceste signalu :lol:

Tom85 Ověřený
Vůz: Není

nestálé ukazování paliva

Příspěvek od Tom85 »

Prostě to může být v podstatě kdekoliv. Změř plovák, změř nějáký ty proudy co jdou do budíku, změř odpor co jde do budíku. Zkontroluj zem na plováku. Pak se začni hrabat v budíku. Pokud budeš mít štěstí (což by jsi u 760 měl mít, bo tam dávali co vím jen Yazaki palubky) tak to bude mimo budík (maximálně na tišťáku do budíku), protože na těch se fakt nemá co rozbít.

Tom85 Ověřený
Vůz: Není

nestálé ukazování paliva

Příspěvek od Tom85 »

Málem jsem zapomenul, zkus hledat "palivoměr" nebo tak něco v 700 / 900 opravy. Už se to tu řešilo.

Zpět na „700 / 900 - opravy“