To zní dobře, při první příležitosti vyzkouším. I pokud bude kvalita poloviční co v Německu, nebude mít u nás konkurenci. Což je celkem smutné, ale je to tak...Kubik píše:Tak jsem v Praze vyzkousel servis http://www.autotechnikunger.cz a musim doporucit. Delaji vsechny znacky aut. Ptal jsem se na servisni prohlidky na volvo, a rekli mi, ze diagnostiku maji, razitko do servisky davaji a cena za standartni serv. rocni prohlidku je od 700-1400Kc za praci, podle casove narocnosti + material. Co je vsak super je, ze davaji po serv. prohlidce garanci mobility po cele Evrope po dobu 1 roku. Coz je slusna nabidka. Nechal jsem si u nich udelat jen vymenu te kapaliny do klimatizace a vyslo me to na 1000,-Kc.
Ještě přidám nejčerstvější zkušenost s Volvem Štěrboholy. Jel jsem tam na prohlídku ve 200 tis. Nakonec se z jedné plánované návštěvy vyklubaly tři, protože pokaždé zjistili něco dalšího, co je potřeba vyměnit. Takže se to všechno trochu táhlo, ale na druhou stranu je dobře, že ty kontroly jsou asi dost pečlivé. Na přístup si vůbec nemohu stěžovat, naopak, ani delší čekání mi nevadilo, aspoň jsem si tam prolezl všechny nové modely

- celkem jsem tam nechal přes 50 000, což jsem bral zkrátka jako nutnost, chci mít auto ve stoprocentním stavu. Pak se ale na faktury koukl známý, který žije dlouho v Rakousku, a nestačil se divit. Prej se na to byl dokonce zeptat u nich ve Volvu a jak díly, tak i práce tam je řádově levnější... jen blbá výměna brzdových kotoučů tam i s prací vyjde v přepočtu o několik stovek levněji, než tady samotný kotouče bez výměny... Když si k tomu připočteme daleko větší kupní sílu Rakušáků, mají to tam skoro zadarmo.
- hend při první návštěvě jsem chtěl spravit zadní ostřikovač, který nefungoval. Potom jsem odjel, na faktuře byly 300 za opravu zadního ostřikovače, tak si říkám, že je to v pořádku. Po pár kilometrech jsem ho vyzkoušel a vida - pořád nefunguje. Tak při další návštěvě je na to upozorním... pak si vyzvednu auto, odjedu - a stále nefunguje! A aby toho nebylo málo, nefunguje ani po té třetí návštěvě, kdy jsem jim to opět připomněl.... to se člověk cítí jako největší debil

Haha najsmutnejšie je že keď si dám auto spraviť vo Viedni v ofiko servise Volvo tak ma to vyjde skoro o 1/3 lacnejšie ako tu na Sk. O cenách dielov nemá zmysel písať.. že sú o dosť lacnejšie ako tu od známych za max. zľavy. Nech žije novodobý ranný kapitalizmus=postsocializmus