Pre info prikladam ucet za servis po troch rokoch... Predrazilo sa to trosku kvoli vymene prednych platniciek. A to som mal olej svoj (6+1 litrov Castrol SLX longlife III, liter/10eur)

Ja robím tak isto, do autorizáku idem, keď si neviem rady a ešte na servisné prehliadky ( práce po dohode ).majcco1 píše:Vlastnim Volvika v50 len asi 2 mesiace a uz som mal skusenost so servisom. Mal som KEY ERROR-TRY AGAIN (samostatny topik, nejdem rozoberat). Kedze som zo stredneho Slovenska, mal som na vyber Euromotor v Banskej Bystrici alebo Volvo servis vo Zvolene. Cital som tu niekde,ze vo Zvolene su OK a Euromotor je na Volva proste neschopny. Tak som skusil Zvolen a bolo to OK. Chlapci boli napomocni, trosku z nich clovek tazsie tahal ceny, furt sa nejako obsmrdali ale nakoniec sme sa dohodli. Je dobre si stanovit cenu dopredu a povedat im presne co chcete aby vam spravili. Chlapci povedali ze to bude trvat 4 hodky ale ked som prisiel po 2 hodinach, uz to bolo skoro hotove. Dali mi tam nejaku zlavu na hodinovu tarifu,ale zaujimalo by ma,ci by mi nauctovali nejaku hodinku navyse,keby som prisiel az po 4 hodinach. Ale keby chceli,tak mohli hrat formu,ze tam este nieco robia. Pacilo sa mi,ze som mohol byt aj pri aute v dielni. Na buduce tam pojdem znova a mylsim ze mozem tento servis odporucat. Ak budem mat nejake dalsie skusenosti, pripisem.
Inak servisku som si robil sposobom,ze som skocil do kvalitnej predajni autosuciastok, nakupil vsetko co odomna v manualy chceli a isiel za overenym mechanikom, ktory mi to povymienal. Diagnostiku mi robil svokor v robote,kde maju aj diagnostiku na Volvo a do oficial volva idem, len ked uz fakt musim. Drzim palce vsetkym hlavne v servisoch.
Ak to budu skutočne kvalitné diely ( nemusia byť vždy najdrahšie ), tak je cena dobrá. Hlavne, aby s tým chlapík mal skúsenosti a dalo sa naňho spoľahnúť.simpi píše:Zdar chlapi.
Idem si dat urobit jedneho znameho mechanika v PP vymenu rozvodov. V Anglicku za to chcu min £750 a on chce max 350 euro aj s pracou(pocital tie najdrachsie diely co moze zohnat).
Co si myslite dobra cena nie? Neviem ako by som dopadol vo Volve, ale tam uz nechcem ist- mam skusenosti(.
Zatim zdar
Nemuzu nez souhlasit,bohuzelmartines píše:Jak tady čtu ty špatný zkušenosti v ofiko servisech tak bych vznesl na zástupce Volva u nás jakýsi dopis ve kterém bychom je rádi požádali o zkvalitnění nabízených služeb.Už dávno to na mě dělá dojem že jde jen o to,zkasírovat a odchod. Spokojenost zákazníka bohužel pro nás už neřeší. Vrhá to na ně špatný stín a bohužel to nikoho z vedení nezajímá.
Ja si myslím, že sa to oplatí. Budem rátať najnižšie možné ( kamarátske ) ceny:Drak3n píše:Top Auto Bratislava budu zrejme najdrahsi , vyskusal som aj Trencin , celkom prijemne prostredie aj ludia , len co ma dostalo , tiez mi zmenili drziaky na spz..
inak Autostyl (TN) ma do 30.11.2009 akciu :
Vymena peloveho filtra + dezinfekcia klimatizacie
+
Testy brdzy+tlmice
+
Nastavenie geometrie
+
Kontrola podvozku + prevazenie kolies
+
Diagnostika
+
Kontrola zhavicov+sviecok
to vsetko za 100 euro. oplati sa to podla vas ?
Myslím, že cena je vpohode, vychádza mi tam za prácu cca 150€ v prípade, keby si si zohnal komponenty sám cez net ( čo by som ja nedal, ale to preto, lebo mám možnosť lacnejšie - no na tvojom mieste by som bol spokojný - záruku máš )simpi píše: Takze. Cela oprava - vymena rozvodov + vymena zadnych kotucov a platniciek + kontrola prednej napravy = 460 eur.
Je to dobra cena. Co vy na to?
snow1 píše:to som asi pisal ja vlastnu skusenost, vo zvolene su dvaja chlapi, kazdy ma iny pristup ale s obomi sa da nakoniec dohodnut a hlavne robia vlastne len volba kdezto euromotor robi kopu aut a su tam neskutocne cakacie doby a hlane zvolensky servis je aspon o tretinu lacnejsi
v TN v autostyle nam akurat repasovali alternator, kedze sa v nom nieco podrbkalo cestou z CR... zatial vsetko funguje ako ma... takze ako nudzovka ked bolo treba tak neboli zli... ine skusenosti nemame, kedze servisne prehliadky robi Camea Car v PO, resp. Norson v KEmoby píše:skúsil som zatiaľ len TN Autoštýl a Unicom ZV...
Jednoznačne UNICOM vo Zvolene...vedia a chcú pomôcť...v TN nevedia a chcú zarobiť.
bol som v TN 3x a zakždým zlyhali na plnej čiare...čerešnička na torte bola moja požiadavka na výmenu silentblokov na zadnej náprave.."vraj to u nich trva 10 hod. a vraj sa tie silenty rady trhajú pri výmene, no a keď sa roztrhne, vraj si musím objednať ďalší"...proste bludy neskutočné. Čokoľvek potrebujem poradiť, stačí mi zavolať do ZV .. poradia, pomôžu... a ceny úplne super.
pri vsetkej ucte, repas altiku nie je nejak extra odborna robota...ci je to Volvo, VW, skoda ci cokolvek ine altik ma skoro furt rovnaky princip. teda az na nejake tie vychytavkyharlequin88 píše: v TN v autostyle nam akurat repasovali alternator...
moby píše:pri vsetkej ucte, repas altiku nie je nejak extra odborna robota...ci je to Volvo, VW, skoda ci cokolvek ine altik ma skoro furt rovnaky princip. teda az na nejake tie vychytavkyharlequin88 píše: v TN v autostyle nam akurat repasovali alternator...
...nehledě na to, že tyto práce se většinou zadávají spolupracujícím subdodavatelům...moby píše:pri vsetkej ucte, repas altiku nie je nejak extra odborna robota...ci je to Volvo, VW, skoda ci cokolvek ine altik ma skoro furt rovnaky princip. teda az na nejake tie vychytavkyharlequin88 píše: v TN v autostyle nam akurat repasovali alternator...
to je jasnémoby píše:pri vsetkej ucte, repas altiku nie je nejak extra odborna robota...ci je to Volvo, VW, skoda ci cokolvek ine altik ma skoro furt rovnaky princip. teda az na nejake tie vychytavkyharlequin88 píše: v TN v autostyle nam akurat repasovali alternator...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé