Pokud bude zájem tak je objednám 14.12. hromadně na skladě je ještě 95 sad.
Ahoj Lada
K tomu samýmu jako nalepovací náfuk na kapotuBobes píše:k čemu je to dobré? myslím funkčně
To je dobře že je tak málo tuzerůtrapiz píše:ale jak koukam tak asi budu sám.. :ryma:
he he souhlasHonza píše:To je dobře že je tak málo tuzerůtrapiz píše:ale jak koukam tak asi budu sám.. :ryma:
Tak na druhou stranu, u Trapize by se hodila mračítka na celý světla, aspon by neoslnoval těma lampamaHonza píše:To je dobře že je tak málo tuzerůtrapiz píše:ale jak koukam tak asi budu sám.. :ryma:
jestli mě můj barvocit nešálí tak je to Laser blue - dostupná pouze na V70Rmedlis píše: ale ta modra barva je moc pekna, jak se to jmenuje?
teda Honzo od tebe bych tak přiblblou poznámku nečekal....Honza píše:To je dobře že je tak málo tuzerůtrapiz píše:ale jak koukam tak asi budu sám.. :ryma:
To nejni poznámka to je konstatování holé skutečnosti stejně jako to aby jsi si konečně opravil podpis tak aby byl na tři řádky.LADA11 píše:teda Honzo od tebe bych tak přiblblou poznámku nečekal....Honza píše:To je dobře že je tak málo tuzerů
Hele je to naprosto jednoduchý toto vlákno je v sekci "Opravy a tuning" a pokud někoho tuning rozpaluje do červena tak mi to připadá jako sadistickej masochismus že to čte a čumí do toho, takže doporučuji pokud se chce někdo nafukovat a rejpat do druhejch tak ať sem neleze...Honza píše:To nejni poznámka to je konstatování holé skutečnosti stejně jako to aby jsi si konečně opravil podpis tak aby byl na tři řádky.LADA11 píše: teda Honzo od tebe bych tak přiblblou poznámku nečekal....
Svěřil jsem se jen se svoji zkušeností a vyjádřil svůj názor. V těchle věcech snad najdeš větší pochopení tady: http://www.tuningforum.cz/index.phpLADA11 píše:a tak začínám nabývat dojmu že místo toho aby si zde lidi pomáhali a radili a svěřovali se se svými zkušenostmi tak se spíš nějak vytrácí duch a smysl celého fora...
Mračítka nemaji s tuningem nic společnýho. Tuning je o něčem jiným.LADA11 píše:Honzo sorry ale tohle je v sekci OPRAVY A TUNING tak pokud to tobě a jinym vadi tak to smažte nebo přejmenujte jenom na OPRAVY a ti co maj radi Tuning vam sem milovnikum hranatejch krabic nepolezou...Jako zakonodarce si to muzes preci dovolit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé