CivaTrans Č.Budějovice 28.11.2008
- Autor
- Zpráva
-
- Člen VK
- Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená
Dnes jsme se zůčastnili otevření nového prodejního a servisního centra Civatransu v Budějcích na Okružní.
Připraven byl vynikající raut a dobrá zábava jak pro děti tak dospěláky. bylo si možno prohlídnout celý areál a i několik vystavených vozů, XC60, XC70 III D5, S80 V8 AWD, C70 cabrio,a somozřejmě i s 40. Ke zhlédnutí byli a Land Rovry kterejma se budou rovněž zabývat. Pár fotek pro ilustraci, zvenku jsem to nestihl páč jsem neměl odpoledne sebou foťák.
Připraven byl vynikající raut a dobrá zábava jak pro děti tak dospěláky. bylo si možno prohlídnout celý areál a i několik vystavených vozů, XC60, XC70 III D5, S80 V8 AWD, C70 cabrio,a somozřejmě i s 40. Ke zhlédnutí byli a Land Rovry kterejma se budou rovněž zabývat. Pár fotek pro ilustraci, zvenku jsem to nestihl páč jsem neměl odpoledne sebou foťák.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Radní
Jj, moc příjemné odpoledne a večer ... a jak nám říkali hned ve dveřích :pij: "tohle není o autech ale o jídle a pití, tak se do toho pusťte" :pij: 

-
Bohužel, ani já neměl foťák, tak jen pár obrázků z mobilu, ale pokochal jsem se....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: Volvo S60D5 a V70 AWD
K tomu se radši vyjadřovat nebudu byl bych sprostej a hodně lidí bych možná nasr_lHonza píše:Je mi to nějaký povědomí, máme copirajt?

A vůbec mě začíná moje rodná zem pálit...

-
Jsem jenom já "mimo mísu"?Sibr píše:K tomu se radši vyjadřovat nebudu byl bych sprostej a hodně lidí bych možná nasr_lHonza píše:Je mi to nějaký povědomí, máme copirajt?![]()
A vůbec mě začíná moje rodná zem pálit...
-
- Vůz: Volvo 264 a 265 a S80
no, já tam byl v úterý na okuk a pak v neděli ráno.
pěknej bordel po vás zůstal.
všude kelímky od Budvaru a vypité lahvo od vína.....
je pravda, že v ůterý tam bylo víc aut než kelímků. v neděli opačně.
Nevím, jestli v pátek jen představovali XC60, nebo celou prodejnu, ale prodejnu s P1800s jsem viděl z autobusu už v září. Škoda, že jsem v pátek nemohl
O losovi se vyjadřovat nebudu, protože copyright nemáme a tuto nálepku má v evropě kde kdo. Třeba na VROMu jsem jich zaznamenal několik provedení, druhů i velikostí.
Asi by jsme k našemu losíkovi měli časem dodat nápis Volvoklub ČR
pěknej bordel po vás zůstal.

je pravda, že v ůterý tam bylo víc aut než kelímků. v neděli opačně.
Nevím, jestli v pátek jen představovali XC60, nebo celou prodejnu, ale prodejnu s P1800s jsem viděl z autobusu už v září. Škoda, že jsem v pátek nemohl

O losovi se vyjadřovat nebudu, protože copyright nemáme a tuto nálepku má v evropě kde kdo. Třeba na VROMu jsem jich zaznamenal několik provedení, druhů i velikostí.
Asi by jsme k našemu losíkovi měli časem dodat nápis Volvoklub ČR
-
- Radní
2pekelník: takový pomluvy, my jen distinguovaně popíjeli vybraný sekt z křišťálových skleniček a jedli vybrané lahůdky ze stříbrných talířů během intelektuálních hovorů. Takže fakt jako nevím o čem mluvíš 

-
- Vůz: Volvo 264 a 265 a S80
jen jsem se byl "s křížkem po funuse" podívat, co po vás zbylo, když jsem jelů kolem 

-
Tak teď mě ještě víc štve, že jsem byl mimo