Přepadla nás zima a žízeň, tak se vyrazilo na chlastačku. Ta ještě probíhá, ale královsky se tu bavíme tím, jak se karlos pokouší uloupit vlatní auto

fotečka přibude zachvíli

EDIT: už je vevnitř, ale alarm nedovolí nastartovat

FTN píše:Škoda, škoda... Přijel jsem (kolem 18:00) a nikde nikdo. Tak jsem trochu ohobloval aktuální podauto (Focus) a prostál jsem se domu...
ja čekal, kdo bude první rejpalláďa píše:Účast byla hojná, dorazilo celkem 15 aut.
Přepadla nás zima a žízeň, tak se vyrazilo na chlastačku. Ta ještě probíhá, ale královsky se tu bavíme tím, jak se karlos pokouší uloupit vlatní auto![]()
fotečka přibude zachvíli
EDIT: už je vevnitř, ale alarm nedovolí nastartovat
Hlavně,že to dobře dopadlo......hezkej srázekkarlos píše:ja čekal, kdo bude první rejpalláďa píše:Účast byla hojná, dorazilo celkem 15 aut.
Přepadla nás zima a žízeň, tak se vyrazilo na chlastačku. Ta ještě probíhá, ale královsky se tu bavíme tím, jak se karlos pokouší uloupit vlatní auto![]()
fotečka přibude zachvíli
EDIT: už je vevnitř, ale alarm nedovolí nastartovat...no vyhrál jsi první cenu - príští sraz piješ se mnou :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij:
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: to je tak, když člověk zamkne dálkou, ale otevřít ta potvora už nechce...ale díky Marrovi a nahrádnímu relátku jsem se nakonec dostal domu dnes
no hlavně se těšim už teď na leden...protože to co vymyslela Blondýna s Katty bude asi hodně zajímavá akceláďa píše: Hlavně,že to dobře dopadlo......hezkej srázek![]()
Nn, tenhle je taková stříbrno-vyblitě-modrá. Z Žižkova jsem tam jel 1:40 a domu něco přes hodinu... :-/ Jakýhokoli Volva bych si všiml... Neva, příště!Erik850 píše: že tys stál dole pod lampou v červeným focusu?já se na jeden byl podívat, jestli k nám nepatří, ale majitel nereagoval na projetí eRka, tak jsem se vrátil k družině
To teda jo kor jestli tam proběhnou ty plavkykarlos píše:no hlavně se těšim už teď na leden...protože to co vymyslela Blondýna s Katty bude asi hodně zajímavá akceláďa píše: Hlavně,že to dobře dopadlo......hezkej srázek![]()
![]()
eLzyx píše:jj, super srázek, ty kvanta "zbytečně" propálenýho benzínu a ohoblovanýho vzorku. Nádhera
eLzyx píše:jj, super srázek, ty kvanta "zbytečně" propálenýho benzínu a ohoblovanýho vzorku. Nádhera
zajimave, tohle kdyz se stalo me naposledy bylo na pul minuty prace a odjel jsem... (poznamka, nebylo treba nic menit)karlos píše:ja čekal, kdo bude první rejpalláďa píše:Účast byla hojná, dorazilo celkem 15 aut.
fotečka přibude zachvíli
EDIT: už je vevnitř, ale alarm nedovolí nastartovat...no vyhrál jsi první cenu - príští sraz piješ se mnou :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij:
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: to je tak, když člověk zamkne dálkou, ale otevřít ta potvora už nechce...ale díky Marrovi a nahrádnímu relátku jsem se nakonec dostal domu dnes
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé