Esis píše:Aby bylo vidět o čem je řeč, tak tady je jedna rychlá fotka 164 z aktuálního čísla LIV volvo magazínu.. Toho chlapa si nevšímejte, asi majitel..
Jj, to je můj článek... kdybyste někdo chtěl to auto vidět, můžu to zkusit domluvit...
Takhle zrekonstruovanou 164 jste ale neviděli, kapesníky sebou, poslintáte se
_________________ Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly... www.dopravniporadce.cz - Zaháním bubáky z úřadů zpět do temnot...
al-pacino píše:Plány na dalších 56 dní-
zkompletovat přední nápravu
to samý zadek
dovýzt "skelet" ke klempířovy+lakýrovy
osadit motorem a převodovkou
začít tahat elektroniku
poskládat vnitřnosti palubky
natahat koberce
přerazit další bankomat
sesadit komplet okna
dodělat palubku
osadit komplet interier
naložita dovízt do autoskla na nalepení předního a zadního okna
+spoustu dodělávek a ladění drobností
seznam pro mnohé šílenej,pro monentálně nevytížený ruce/někdy i nohy,tyč,palicy.../ celkem příjemě strávenej čas...
tak vás tady tak pěkně čtu a mám pocit že se mě šťouráte v Matyldě až půjdete na nějaký ten bankomat, jdu s váma :mrgreen:
Bankomat se odkládá,umřel Off roud... :mrgreen: :neutral:
_________________ 164,245,745...
bylo 744,765,960,121/4dv....
v lakovnach dneska ojebavaji vsechno jak muzou, jen aby na tom vydelali.viz veterani.
spravnej postup je filer, vodarska, mokrej, metaliza/perlet, clar, a vydrzi to dlooooooouho....