čautě dvojkaři ,tak jsem si včera byl ve hlinsku pro svojí dvojku!!!
Je krásná, Je koupená v čR v tuzexu nějakým doktorem.je zapotřebí sice udělat renovaci laku jinak je vše O.K.Rok s tím nejezdil dali jsme novou baterku a naskočila na druhé škrtnutí Nevím jestli je to raritka ale mám ktomu veškerou dokumentaci,fakturu z tuzexu,servisní knížku a veškeré letáky a prospekty.Kompletní návod k obzluze v češtině
A je tam i prospek s paletou barev a barev meteriálu interieru s čísly bylo to tak narychlo ,že jsem si jí musel u bývalého majitele nechat :ryma:než vyklidím garáž, podepsal jsem smlouvu zaplatil a pojedu pro ní v pondělí nebo ve středu.
Co nejdříve vlétnu do renovacíííííí....tak mi držte paléééééééc
_________________ Koupena v T6R 850 T5R za 55tis..Nyní k prodeji v T6R za pouhých 85tis...
Bomba Jen tak ze zajímavosti, kolik bonů tehdy stála?
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
jojo píše:Wow! Povídej přeháněj! Nějaký obrázky!
Rok výroby, barva, interier, motor, výbava...
tak fotky budou v pondělí,byla tma a už se nedolo fotit....Barva je bílá,interier je v modrý látce ale netknutej,motor 2,1 75kw
A Má to klimu jinak snad nic.....
_________________ Koupena v T6R 850 T5R za 55tis..Nyní k prodeji v T6R za pouhých 85tis...
jojo píše:Tak to bude rodná sestra mojí Gneisenau, Standovy a RomanovyN dvojky. Tuzexová kára, bez výbavy, ale s klimou.
Jak moc je nutná ta renovace?
Kromě laku ,vůbec...Interier netknutej,motor v perfektním stavu,nechám na radu Al-pačína vyměnit veškeré gumy na spodku.Kompletně odstrojit tak do čtrnácti dnů do lakovny.Ale prahy a lemy jsou v pořádku jen jsou tam pupínky a ty které jsou prasklé tak tam to rezne,ale ta rez není hloubkový.Nechám to nastříkat na origo bílou a pochromovat vše co bylo chromové,ale láká mně myšlenka na černou střechu se sloupkama co vy na to kucíííí :?:
no supééér vítej mezi pacošema
gratuluju. při lakování dej pozor, ať to napřed pořádně odmastí - opískujou, nebo tak něco. ať něco neuspěcháš a pak si nebiješ hlavou o zeď. Už jsem takovou jednu lacině přestříkanou a dokonce 262C viděl. nový lak mu začal praskat, sem tam se kus odchlípnul......no fuj,
tak jsem si pro sebe řekl, že až budu dělat lak já, tak i s vyvařením a celej a pořádně.
držím palec, ať se to povede
a prosil bych pak taky ty naskenované materiály :poc:
pekelnik píše:no supééér vítej mezi pacošema
gratuluju. při lakování dej pozor, ať to napřed pořádně odmastí - opískujou, nebo tak něco. ať něco neuspěcháš a pak si nebiješ hlavou o zeď. Už jsem takovou jednu lacině přestříkanou a dokonce 262C viděl. nový lak mu začal praskat, sem tam se kus odchlípnul......no fuj,
tak jsem si pro sebe řekl, že až budu dělat lak já, tak i s vyvařením a celej a pořádně.
držím palec, ať se to povede
a prosil bych pak taky ty naskenované materiály :poc:
Chlapcííí děkuji za vřelé přijetí....Naskenováno mám mám to na flešce ale zaboha mi to nejde nějak odeslat.Leč nezoufejte bo jedu na minisrázek na strahov a tam bude eLzyx a tem mi to tam nějak nahuláká aby jste se mohli kóóknout takže nejpozději dnes večer to táááám bude.Se těšim až bude hotová.Budu s ní jezdit pouze na srázky a přez zimu bude na špalkách ve vyhřejvaný garáži
Vítej mezi elitu zdejšího fora . Doufám, že brzo uvidíme fotky tvého vozu. Máš pod kapotou takový dvě vzpěry mezi horním uložením tlumiče a motorovou přepážkou?
Moje auto bylo, moderním slovníkem řečeno, v akci a s dárkem ZDARMA :
standa píše:Vítej mezi elitu zdejšího fora . Doufám, že brzo uvidíme fotky tvého vozu. Máš pod kapotou takový dvě vzpěry mezi horním uložením tlumiče a motorovou přepážkou?
Moje auto bylo, moderním slovníkem řečeno, v akci a s dárkem ZDARMA :
Dík, na ty vzpěry se kouknu....nahodím fotky před renovací