První poslechově taneční minisraz Zlín - Otrokovice
- Autor
- Zpráva
-
- Servisman
- Vůz: S80, 2,4
Tak první hudební sraz proběhl a s ním i premiéra vcelku podařené volvohymny. Později více informací.
-
- Vůz: 850 T5 2.0
Ďakujeme za usporiadanie vynikajúcej akcie, nálada bola výborná, guláš ešte lepší!!!
Prídeme aj nabudúce!!! Ešte raz vďaka! Gusto
Prídeme aj nabudúce!!! Ešte raz vďaka! Gusto
-
- Servisman
Srázek byl velmi slušný i když se projevil nedostatek zvoleného místa a to podceněná velikost restaurace. Bylo to ale vynahrazeno velmi kvalitní produkcí a budeme muset naší skupině sehnat větší prostory. Dokonce byly vytištěné plakáty s pozváním na srázek s poslechem a tancem. Gulášek byl jedinečný a obsluha zaslouží být příkladem.
Mě osobně kazil zážitek ze srazu jen fakt, že nebylo slyšet telefony a že jsem těch hovorů zrovna měl.
Mě osobně kazil zážitek ze srazu jen fakt, že nebylo slyšet telefony a že jsem těch hovorů zrovna měl.
-
- Vůz: V40, 2.0i B4204S2, r.v.99, manuál
A tady je sice v nízké obrazové i zvukové kvalitě, ale přece zaznamenaný nový song - Dovol si Volvo. V záběru na kytary hrají a zpívají Wroclaw a duri.
Já osobně rozumní jenom tomu Dovol si Volvo.
Já osobně rozumní jenom tomu Dovol si Volvo.
-
- Servisman
No je fakt, že kvalita je více než mizerná. je to něco jak já se pokoušel natočit Tarju Turunen na telefon.
Libre, ty jsi to točil na telefon? Tak už vím, proč jsi nám nešel pomoci zazpívat refrén....................... Také děkujeme našim slovenským přátelům za návštěvu. Doufám, že jste všichni dorazili domů v pořádku, protože nad ránem bylo na silnicích hezky kluzko...................
For Jarda - paní majitelka je nám ochotna rezervovat hospůdku a parkoviště před "Pípou" pro naše Volvo účely. Další větší parkoviště je pravidelně prázdné o víkendech před Teplárnou v Otrokovicích, takže Tvůj návrh vícedenního minisrazu je hodně reálný. A po pátečním sessionu máme jistotu, že se o zábavu vzájemně můžeme dělit až do rána. Revue by jsem nazval: " A možná přijde i Pekelník"!!!!
For Gusto: Jaké bylo ubytování? Je možno jej doporučit případným přátelům severních vozů?
For Jarda - paní majitelka je nám ochotna rezervovat hospůdku a parkoviště před "Pípou" pro naše Volvo účely. Další větší parkoviště je pravidelně prázdné o víkendech před Teplárnou v Otrokovicích, takže Tvůj návrh vícedenního minisrazu je hodně reálný. A po pátečním sessionu máme jistotu, že se o zábavu vzájemně můžeme dělit až do rána. Revue by jsem nazval: " A možná přijde i Pekelník"!!!!
For Gusto: Jaké bylo ubytování? Je možno jej doporučit případným přátelům severních vozů?
-
- Vůz: V40, 2.0i B4204S2, r.v.99, manuál
Nn, to je nahrané na foťák, ale bez světla to prostě nemá tu správnou kvalitu aspoň obrazu. Aspoň nějakou dokumentaci tohoto počinu jsem pořídit musel.
-
4Wroclav: Radi prídeme aj nabudúce. Ubytovanie v Jezerce bolo OK, soc. zariadenie na izbe, FTV, síce bez dialkového ovládania a s tromi naladenými stanicami ,ale za 510.- peňazí pre dvoch to bolo super!
-
- Servisman
gusto , ze kterých N zámků jsi ? jak jsem se díval na mapu, pokud bych bral v úvahu ty nejbližší, tak je to i tak daleko.
Jo a příště snad víc pokecáme, tentokrát bylo nějak málo příležitostí.
Jo a příště snad víc pokecáme, tentokrát bylo nějak málo příležitostí.
-
Som z N. Zámkov medzi Nitrou a Komárnom. Je to asi 180km do Otrokovíc. Za necelé tri hoďky výletným tempom sa to dá zvládnuť. Tiež dúfam, že nabudúce lepšie pokecáme.
Cesta je to dlouhá, ale po hezkých silnicích.............Vzpoměl jsem si na Vás, když jsem ráno viděl tu ledovku, ale zdá se, že jste dorazili domů v pořádku.
Také doufám, že příště dokončíme poslech Ťochových příběhů, když u Vás na jihu jezdil s kombajnem v rámci družebné výměny tehdejších JZD - JRD . To stálo za to...........................
Také doufám, že příště dokončíme poslech Ťochových příběhů, když u Vás na jihu jezdil s kombajnem v rámci družebné výměny tehdejších JZD - JRD . To stálo za to...........................
-
Keď sme vyrážali, tak už nebol ľad na cestách, lebo sme si trochu pospali ,ale pri Hlohovci nás skoro zafúkalo, taká snehová metelica sa spustila!!! Tie príbehy boli fantastické, ale ja to poznám aj od môjho otca - tiež nám sem-tam porozpráva zážitky z moravských výletov. On tam bol dokonca na vojne, v Holešove a v Prostějove u výsadkového vojska.
Tak jsem si přečetl, jak se vám líbilo v Otrokovicích U Zlaté pípy. Jsem rád, že chutnal guláš, děkuji všem za pochvalu. Pravda, prostory hospody nejsou nic moc, slabá kapacita míst, ne nejlíp fungující vzduchotechnika, akusticky hrozná místnost a ta děsná kapela... Teda já... Všem muzikantům se omlouvám!
Gulášek Tebou uvařený byl excelentní......................tudíž, vše odpuštěno!!!!
Ale na druhou stranu je pravda, že krev z uší mě už dlouho netekla. Dělostřelecká divize v plné palbě je proti Tobě "nuda, nuda, šeď, šeď"..............
Ale na druhou stranu je pravda, že krev z uší mě už dlouho netekla. Dělostřelecká divize v plné palbě je proti Tobě "nuda, nuda, šeď, šeď"..............
-
- Servisman
teda guláš byl opravdu super. Být vyspaný, neutahaný z práce a nemuset vstávat v sobotu do práce, tak bych si to užil líp.