k teme: viewtopic.php?f=54&t=15673&hilit=
ja mal vazne pocit, ze ak hladove oko zacne svietit mimo mesta, dojazd by mohol byt aspon 50 km kua a nie ze dojdem domov na vypary..
Hned ako auto rano po tyzdni statia nenakoplo, som mu z pumpy ako prve rozumne doniesol 5 litrov.. no ani tak motor nenaskocil a z automatu na palubovke opat zostala svietit sipka napriek tomu ze som tam mal "P"..3 pokusy..
- Tak som teda na noc odpojil akumlator /aby sa vymazalo mozne chybove hlasenie o nedostatku benzinu/, rano dolial preistotu este 10L 100oktanu, baterku zapojil, a hadajte co... kurva auto chytlo! a zas a zas chyta ako predtym

Aky mate dojazd a kedy na vas zvykne koukat očko??

Na ostatnych vozoch som sa stretol s rezervou na dojazd mimo mesta podla papierov zvacsa okolo 100km.. (zaroven mali ale vacsinou mensiu nadrz) a v podstate sa mi to este nestalo aby som auto rano nenastartoval.. Zrejme som si neuvedomil, ze tu oko zacina svietit neskor a podstatne kratsie ako obvykle, no som uz opat mudrejsi, skutocne nemam ani najmensi dovod s R jazdit na rezervu :!: Nastastastie ze som tu odtahovku nevolal... Este raz dik!