nestartuje...
- Autor
- Zpráva
-
nestartuje...
Dobry mam na Vas jednu prosbu.Mam problem so startom,Mam 850 20v automat a dnes mi zdochlo startovanie.Baterka je ok starter toci ked mu pri pokuse skusim pridat plyn snazi sa to naskocit,ale akoby chytali iba 2 valce.Kupil som nove sviecky,pri vyberani starych som si vsimol,ze jedna bola od oleja.Pozeral som aj trysky a benzin to dava aj iskru,len netusim kde moze byt inde problem.Prosim pomozte mi uz si neviem rady a mam to auto velmi rad nerad by som on prisiel.Za kazdu odpoved Vam vopred dakujem....
-
- Člen VK
- Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená
nestartuje...
Jo chlapče když ani nevíme odkud jsi a v podpisu ti chybí přesný popis auta, tak to se blbě radí.pierco píše:Dobry mam na Vas jednu prosbu.Mam problem so startom,Mam 850 20v automat a dnes mi zdochlo startovanie.Baterka je ok starter toci ked mu pri pokuse skusim pridat plyn snazi sa to naskocit,ale akoby chytali iba 2 valce.Kupil som nove sviecky,pri vyberani starych som si vsimol,ze jedna bola od oleja.Pozeral som aj trysky a benzin to dava aj iskru,len netusim kde moze byt inde problem.Prosim pomozte mi uz si neviem rady a mam to auto velmi rad nerad by som on prisiel.Za kazdu odpoved Vam vopred dakujem....