v článku o riziciích fleetových vozů, ne že jako V70 I už je nevhodné auto do fleetu

Je to V70 pod klik dveří, minimálně.King_Rat píše:Co ted s tim maji - nemuzou taky jednou topit neco jineho_?!V telce vidam celkem pravidelne topenou blikajici 850tku_! (tohle je V70_?!)
wickey píše:je to V70 opravdu - kliky, hagusy, naraznik, vicko nadrze.. jo a negativne obracena (si mysleli, ze kdyz neni videt masku, ze se jim na to neprijde)
Však wickey píše, že je obrácenáBobes píše:jedna drobnost.. není víčko nádrže na straně spolujezdce? alespoň u ropáka? mám zato že ho mám na pravoboku...
jo čelní sklo je sice rozbité, ale střecha vypadá nepoškozeně. Když jsem viděl test "jump to bazén" stejně starého mondea, tak sklo šlo do interieru a střecha se mírně promáčkla dovnitř.koch píše:celni sklo je rozbite to je jasne
Ja mam zrcatka v barve...a s oktavkama souhlasimraadjek píše:jj, víčko od nádrže je u spolujezdce (pravobok), takže asi je obrácená. Navíc 850 neměla zrcátka v barvě karosérie, nepletu-li se? Další bod pro V70 (až jsem se vylekal a běžel podívat před dům jestli tam moje ještě stojí..., ale já nemám hagusy).
No a topí Volva, protože u těch je to hrozně líto že se něco stalo = půjdeš a pojistíš se (jako reklama dobrý). Přiznej si, kdyby tam byla Oktávka tak si řekneš, zas o jednu míň a žíly Ti to trhat nebude.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé