Nebo stačí řekněme 1x týdně myčka s horkým voskem?

Tak to je zajímavej odkaz ... Hned jak nasadím zimáky, vyrážím na výlet do Ostravy a nechám si zkulturnit ty moje oškrabaný sedmnáctky.eLzyx píše:po téhle zimě asi hodím disky na renovaci http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... 03&start=0
za 3000/sada není co řešit
Takže taky pouze přezuješ?jou81 píše:Tohle mě čeká právě zítra, ale vyřeším to asi běžným voskem, používám Turtle Vax. Ale netvrdím že to je nejlepší
A jde koupit na ALU někde taková ta opravná laková tužka, co dělaj i na laky? :? Popřípadě kde...David Patočka píše:...Jinak kola se ti v zimě hlavně otřískaj kamením,nebo řetězama, a do těch direk zaleze sůl a pak je to vykvetlý raz,dva.
No a jak jim dává zima na prdel? Už si je v zimě jezdil nebo premiéra?eLzyx píše:...a zimáky musí stačit v 16". Ale aspoň jsou taky ALU.
No jak jinak než skvěleeLzyx píše:premiéra![]()
Jsem zvědavej jak se ta těžká mrcha bude chovat na namrzlý silnici.
To rád slyšííím :pij: A jezdils na nich (hory, sypané, solené silnice atd....) nebo si povětšinu zimy stál před barákem?Sibr píše:...Jo a litaky na zimu ideál, jediná oděrka se mi povedla týden před přezutim na letní v Praze na Letný o vyp_cenej kus obrubniku
lookass_V70 píše:nebo si povětšinu zimy stál před barákem?
Nj to víš jsem šílený sběratelwickey píše:OT: hele sibre, mas v tom podpisu jiz sakra bordel, nejak si to zlidsti at je to prehlednejsi
Uživatelé procházející toto fórum: Mirek Kabát