Pak jsem si zajel na štěrkovou cestu a zjistil jsem, že mi nezabírají zadní kola..

Byl jsem s tím na zvedáku a všechny kola se točily. Tak nevím co s tím??

Nedá se ten tisícihran objednat a vyměnit??marra píše:mezi převodovkou a uhlovkou je tisicihran ten může bejt vydřenej, bez zatěže ještě může přenest silu ale v zatěži už nee
je to takovej nevzhlednej odlitek nad přední nápravou ze kterého vede kardan.Ady píše:Co to je ta uhlovka?? Jak vypadá?
JJ, četl jsem tvou závadu. Ale já mám starší auto S70 rv 97.petr S60 píše:je to takovej nevzhlednej odlitek nad přední nápravou ze kterého vede kardan.Ady píše:Co to je ta uhlovka?? Jak vypadá?
kontrolka trakce se rozsvítí? pokud ano, haldex by měl jet.
Taky jsem to řešil někdy před dvěma měsící, u mě to byla úhlovka. úhlovka stojí +/-25tis + unašeč 1500,-, oleje atd, bratru 35tis komplet.
viewtopic.php?f=54&t=13924&st=0&sk=t&sd=a
na zvedáku můžeš zkusit točit kardanem jestli se ti točí zadní kola abys poznal jestli je problém v diferáku nebo v úhlovce.
rozhodně se nětěš že to bude jen unašeč za 1500, ten je většinou tak zarezlej že by se neprotočil:))
mno to nevadí:) technika je téměř stejná :?Ady píše:JJ, četl jsem tvou závadu. Ale já mám starší auto S70 rv 97.petr S60 píše:
je to takovej nevzhlednej odlitek nad přední nápravou ze kterého vede kardan.
kontrolka trakce se rozsvítí? pokud ano, haldex by měl jet.
Taky jsem to řešil někdy před dvěma měsící, u mě to byla úhlovka. úhlovka stojí +/-25tis + unašeč 1500,-, oleje atd, bratru 35tis komplet.
viewtopic.php?f=54&t=13924&st=0&sk=t&sd=a
na zvedáku můžeš zkusit točit kardanem jestli se ti točí zadní kola abys poznal jestli je problém v diferáku nebo v úhlovce.
rozhodně se nětěš že to bude jen unašeč za 1500, ten je většinou tak zarezlej že by se neprotočil:))
Mě se neozvalpetr S60 píše:Tak jak to celé dopadlo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé