jaz píše:Je docela zajímavý, že já mám v autě jak kontrolku alarmu uprostřed palubky, tak nahoře u zrcátka tlačítko jeho ovládání, ale samotný alarm už ne

Ja to mam trosku jinak. Uprostred na palubce mam takovou cernou kapku (skoro az u skla), coz ma byt senzor na dalkove ovladani / alarm, aspon podle prirucky

U stredniho zrcatka mam cudlajs na vypinani senzoru vnitrku vozidla. Ale kdyz auto zamknu, nic tam neblika

coz by signalizovala alarm v pohotovosti, tudiz tam asi nebude. Jeste na klicku je ta "panic function", ktera teda funguje skvele, coz jsem si vyzkousel sam na sobe, kdyz jsem zkousel, co ten trojuhelnicek na klicku je a stal jsem primo pred cumakem auta

Jinak fajne je, ze to ma zamek aut. prevodovky a deadlock funkci, takze je to zamkly fest.
rasto : ohledne map. Ja mam navigaci s vykplopnym displayem volvo RTI navigation, mam k tomu DVD, ktere je v prehravaci v kastliku u spolujezdce (coz sice omezuje vyuzitelnost, ale budiz) no a na tom DVD jsou nakreslene zeme, ktere to ma. Udajne to je celoevropske DVD, takze nevim, zda si budes moct sehnat jine

Ja tam mam celej zapad, sever, jih a z vychodu pak jen CR

aspon co jsem koukal, tak se to da pouzit, ale jen do vetsich mest ... cca nad 15000 obyvatel. Silnice tam jsou takove hlavni tahy, asi uplne detailni to nebude. Nicmene Zabreh - Olomouc to navigovalo krasne (jak po rychlostce, tak po klasicke okresce). Ohledne jazyku. U navigace si muzes sam zvolit jazyk, ale cestina tam bohuzel neni a udajne kvuli malemu zajmu ji ani volvo nenabizi. O palubnim pocitaci tu nekdo psal, ze az modelovy rok 2006 a novejsi jde do cestiny, starsi pak treba nemcinu nebo anglictinu. Co se tyce tech map, tak bys pravdepodobne mel mit to same co ja, takze tam jsou mapy da se rict cele evropy vcetne CR, ale s SK si nejsem jistej

A ted nemam DVD po ruce abych se koukl, jak to tam je nakresleny, ale tusim, ze tam bud je jen velmi okrajove a nebo vubec
Jo a prosim napis si co mas za auto do podpisu, je to tusim povinnost na foru a lip se pak radi