/honza_s60/ hm.. hostivař.. to je ta bojovka se sběrem tělesnejch ostatků pro majitele šedesátek? Když já jsem čtyřicítkař

kwak píše:to elzyx.. bohužel, zklamu tě, sem stará (33) sice svobodná, ale mám dítě na pokrají puberty, a ksicht (můj) taky nic moc. Jediný přitažlivý na mě je to volvo a to tu má každej
za 7 let dosáhneš kvalit svého auta a za dalších 20 pak našich povozů - S80 se asi nedožijemhonza_S60 píše:[
honza_S60 píše:[
proč, ne? U nás v rodině se všichni dožili minimálně 80tky. Si tak říkám, že by měli začít vyrábět stovkovou řadu.petr S60 píše: za 7 let dosáhneš kvalit svého auta a za dalších 20 pak našich povozů - S80 se asi nedožijem:pij:
já bych :prace: až bych :ryma: Tak holt startuju při každý příležitostimates píše:Hoši sory, ale jakmile se v jakémkoliv topicu objeví ženská, tak se to vždycky zvrhne do sexu.. Jde vidět, že plechový miláčky máme všichni rádi, ale tu a tam..
hele, na řezaní je tady na foru Tomas80:), ten to reze doprava, doleva....eLzyx píše:proč, ne? U nás v rodině se všichni dožili minimálně 80tky. Si tak říkám, že by měli začít vyrábět stovkovou řadu.petr S60 píše: za 7 let dosáhneš kvalit svého auta a za dalších 20 pak našich povozů - S80 se asi nedožijem:pij:
já bych :prace: až bych :ryma: Tak holt startuju při každý příležitostimates píše:Hoši sory, ale jakmile se v jakémkoliv topicu objeví ženská, tak se to vždycky zvrhne do sexu.. Jde vidět, že plechový miláčky máme všichni rádi, ale tu a tam..
sympatickekwak píše:začínám na stará kolena chápat holčičí know how (nikdy sem v tom moc nevynikala) aneb "Jak manipulovat s muži"
1. Přesvědčte je, že jsou tak mimořádně výjimeční, že jste podstoupili těžkou oběť, jen abyste se dostala do jejich blízkosti (koupila sem si VOLVO)
2. Dostavte se na nějaký sraz, kde je jich větší množství, někdo hodně zoufalej se tam určo najde
3. Hučte do něj hodinku, že on je ze všech nejvýjimečnější
4. Položte ho pod auto a ukažte mu, co vám dělají nové tlumiče, pak mu ukažte, jak vám vrže volant, a jako perlička na závěr se tvařte, že neumíte odstranit skvrny od kafe z mikroplyše, třeba vám i vypucujou autosedačky
škoda, že nejsem svině, ale aspoň to zkusim prodat nějakýmu natuplýmu holčičímu časopisuTřeba aspoň zvednu obrat v obchodu s volvoojetinama
tak já zoufalej nejsem. Jen mám stále chuť. To je holt ten pubertální vývojkwak píše: 2. Dostavte se na nějaký sraz, kde je jich větší množství, někdo hodně zoufalej se tam určo najde
Moc krásně napsanýhonza_S60 píše:No bylo by fakt divný, kdyby se konverzace schylovala k sexu na základě rozhovoru o autech jen mezi muži.Když už si ženský kupujou volva, aby se dostaly na srazy, tak to už se asi vážně rozkřiklo, že ty nejlepší kluci se vyskytují prácě na tomto fóru.
zrovna jsem ve fázi "plivání kostí" včera mi zubař vysekal z čelisti vosmičku vlevo dole, takže sedím doma, nudím se a provokuju na volvofórumates píše:Tak to budou muset konzultace probíhat v maximálním utajení a fotky z konzultací se nesmí dostat z tohoto fóra
Tak co sbírání kostí? přidáš se?
Přijeď, my tě pak na Hostivaři roztlačímemates píše: Utajenost nutná, také mám přítelkyniCo se týče akce "sběratelé kostí", tak bych se i přidal, ale V70 je zatím stále u doktora a V480 je na cestování do Prahy dost nepohodlná (tu máme s přítelkyní na kochací víkendové jízdy). Nehledě na to, že mi teď nějak zlobí a budu muset přijít na to, co jí chybí (sem tam se jí nechce startovat- myslím, že mi pomalu dává sbohem startér). Tož tak
Tak to ti nezávidím. Vosmičky jsou ku*vy. To musíš mít pěkný otoky. Taková ta hlava slovanského bratra z východukwak píše: ...jestli se mi to nepodebere a neskončím na práškách, tak se asi stavím... už vás tu čtu skoro rok a docela mě bavíteale nemůžu to teďka říct stopro. Vono až mě uvidíte, tak vás ty konzultace přejdou
Myslím, že na roztláčení tam budete mít jiné žabičky (=kwak). A ženský jsou stejně hrozný potvory, když (čistě náhodou) žádnou nemáš, tak se o tebe žádná nezajímá. Ale když jsi zadanej, tak se ty ženský o tebe čím dál více otírají. Mě přijde, že chtějí zjistit, co je na tom klukovi tak zajímavý, že s ním ta dívčina chodí.. auta jsou prostě ve všech ohledech daleko více "čitelnější" a ve finále je to i daleko levnější koníček.. Ten život je tak těžkej..honza_S60 píše:Přijeď, my tě pak na Hostivaři roztlačímemates píše: Utajenost nutná, také mám přítelkyniCo se týče akce "sběratelé kostí", tak bych se i přidal, ale V70 je zatím stále u doktora a V480 je na cestování do Prahy dost nepohodlná (tu máme s přítelkyní na kochací víkendové jízdy). Nehledě na to, že mi teď nějak zlobí a budu muset přijít na to, co jí chybí (sem tam se jí nechce startovat- myslím, že mi pomalu dává sbohem startér). Tož tak
Hlavně zatloukat, a zase zatloukat. Jinak to jde do háje. Každý někoho máme. To je u takovejch super kluků samozřejmý, že nemohou být sami a nemilovaní a neobdivovaní
jo, ale chce to sem lanařit už jen ♀ a ne ♂. Páč když tu bude moc volvistů, tak se tu ještě poperemmates píše: Moc krásně napsaný![]()
. Vlastně jen stačí koupit si Volvo, zaregistrovat se tady na fóru a pak už jen čekat.. :ryby:
eLzyx píše: jo, ale chce to sem lanařit už jen ♀ a ne ♂. Páč když tu bude moc volvistů, tak se tu ještě poperem
Střídání nepřichází v úvahu. A na hromadný akce taky nejsem
taky mě to čeká (ta osmička) :ryma: no ale sem ženská, tak to snad přežiju. jé mně je tak líto, že se na hostivař nedostanukwak píše:zrovna jsem ve fázi "plivání kostí" včera mi zubař vysekal z čelisti vosmičku vlevo dole, takže sedím doma, nudím se a provokuju na volvofórumates píše:Tak to budou muset konzultace probíhat v maximálním utajení a fotky z konzultací se nesmí dostat z tohoto fóra
Tak co sbírání kostí? přidáš se?jestli se mi to nepodebere a neskončím na práškách, tak se asi stavím... už vás tu čtu skoro rok a docela mě bavíte
ale nemůžu to teďka říct stopro. Vono až mě uvidíte, tak vás ty konzultace přejdou
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Weight