A to poslední je ovšem pravda, dodávám já.

Jj, to máš pravdu. Tvrdý je to jako koza, bolej mě z toho záda. A to jsem relativně mladej. Pravý koleno mě taky tlačí. Nevím proč to soudruzi inženýři radši neudělali širší než vyšší. Mám 190cm, a nad hlavou mám slušnejch 20cm volnýho prostoru, kterej zřejmě nikdy nevyužiju, pokud se nebudu drbat levou rukou za pravým uchem.eLzyx píše:mě je to auto nesympatický už jen když do něj musím nastoupit. To má tak malikantý dveře, takže si odřu buďto záda nebo hlavu, když náhodou sedám za volant, tak se ještě praštím kolenem o palubku ... fuj. O naklepaný zadnici od těch látkou potažených prkýnek se ani nebudu zmiňovat.
Když je to tak výhodnýMenhir píše:No nekup to!![]()
![]()
protoze byly tak levne a na odstavku nebo fobii jste nemeli...Erik850 píše:nevíte proč jezdíme ve Volvech?
To je pravda. Neměl jsem ani na jedno ani na druhé místní motobožstvo. Teď je otázka co jsem na ně neměl...že by žaludek?koch píše:protoze byly tak levne a na odstavku nebo fobii jste nemeli...Erik850 píše:nevíte proč jezdíme ve Volvech?
diplomaticka odpoved... uznani...Erik850 píše:To je pravda. Neměl jsem ani na jedno ani na druhé místní motobožstvo. Teď je otázka co jsem na ně neměl...že by žaludek?koch píše: protoze byly tak levne a na odstavku nebo fobii jste nemeli...
hele ty Fordisto(vtip)koch píše:volviste tady na foru jsou v tomto extremni... vysmivaji se a opovrhuji absolutne vsim co neni volvo... u neceho podobneho jsem se u vyznavacu jinych znacek v takovem meritku jeste nestretnul... u nekterych "volvistu" tady na foru je tento fenomen dokonce tak extremni ze opovrhuji a vysmivaji se dokonce z jinych modelu od volva nez je ten jejich... :neutral:
tak to neni smesne ani jako vtip... s fordem s60 nema spolecne absolutne nic...eLzyx píše:
hele ty Fordisto(vtip)![]()
pod kterymy kridly bylo vyrobeno tvoje auto?eLzyx píše:a sakraJá myslel, že jsou první co se začly vyrábět pod křídly Fordky
koch píše:pod kterymy kridly bylo vyrobeno tvoje auto?eLzyx píše:a sakraJá myslel, že jsou první co se začly vyrábět pod křídly Fordky
![]()
napoveda - ford koupil volvo 28.1.1998
To je fakt, sousedovi jsem takhle arguementoval (jezdí Feldou) - "na Fábii nemám, jsem teda nucen jezdit Volvem"koch píše:protoze byly tak levne a na odstavku nebo fobii jste nemeli...Erik850 píše:nevíte proč jezdíme ve Volvech?
da se jeste nekde sehnat jakob? normalne bych ho koupil a poslal vas vsechny do p.dele...Erik850 píše:koch píše: pod kterymy kridly bylo vyrobeno tvoje auto?![]()
napoveda - ford koupil volvo 28.1.1998
možná se pletu, ale S60 byla první novinka po koupi Volva Fordem, nicméně její vývoj probíhal dávno před koupí, takže by teoreticky měla S60 být čistokrevná...ale to by nebyla taková sranda takže je to Ford, jako všecko ostatní co přišlo po 850
![]()
![]()
tak tos mně trošku rozbilkoch píše:da se jeste nekde sehnat jakob? normalne bych ho koupil a poslal vas vsechny do p.dele...
ja se absolutne vubec nevytacim... ja se dobre bavim...Erik850 píše:tak tos mně trošku rozbilkoch píše:da se jeste nekde sehnat jakob? normalne bych ho koupil a poslal vas vsechny do p.dele...![]()
![]()
ale tak si z toho nic nedělej. i moje první dvě auta byly od Forda..pracuj jako já a taky si jednou pořídíš Volvo
![]()
A nenech se hned vytočit, nejsi telefon, ne?
Je to ale oběť, jezdit pod vlivem okolností Volvem, že?tnemec píše:To je fakt, sousedovi jsem takhle arguementoval (jezdí Feldou) - "na Fábii nemám, jsem teda nucen jezdit Volvem"koch píše: protoze byly tak levne a na odstavku nebo fobii jste nemeli...
To jsem rád, že aspoň někdo to nebere smrtelně vážněkoch píše: ja se absolutne vubec nevytacim... ja se dobre bavim...
a nemej strach... ceny padnou... rok, dva a s60tek tu bude vic nez 850tek... mozna i ty ji jednou osedlas
Uživatelé procházející toto fórum: FrantaB, Jarda.JM