http://wracker.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/
ja som bol na volvo zraze prvy krat a bolo to super. este raz diky petrovi za pozvanie a pohostinnost a za to ze mi nasiel fotakDural8 píše:Bledá závist mluví ze mne![]()
Škoda že jsem nemohl, Petrovi gratulace za, dle fotek a i dle výrazů v obličejích mě známích tváří, perfektně připravený srázek.
cistil si aj na bielo svietiace reflektory?honza_S60 píše:Taky se připojuju s děkovným příspěvkem pro Petra a Káťu. Laťka je teď ku*va vysoko a fakt nevím kde jinde už dělat něco lepšího.Lepší atmosféru jsem nazažil.
Pořád procházím ty fotky a už bych měl asi něco dělat s tím přitroublým blaženým úsměvem. Ale ta spanilka prostě neměla chybu.
Ronymu se udělalo blbě až doma. V noci vypustil obsah tekutý i tuhý a je zalezlej v boudě a je mu blbě. Rád bych tomu věřil, že se poučil, že všechny kosti ze selátka sežrat najednou není nejlepší nápad.![]()
Auto jsem po převozu téhle šelmy čistil 3 hodiny a nyní je už připravené být reprezentativním svatebním vozem na příští sobotu
Leštil jsem je také, to je jasné. Nevynechávám nic. Na převoz nevěsty musí být v richtigu.johnyS60 píše: cistil si aj na bielo svietiace reflektory?
teraz vazne / objednavam stribrne zarovky do blinkru a bile diodove zarovky do parkovacek. ja tam tie zltehnusy nechcem. objednam aj tebe, nech platime len 1xpostovne?honza_S60 píše:Leštil jsem je také, to je jasné. Nevynechávám nic. Na převoz nevěsty musí být v richtigu.johnyS60 píše: cistil si aj na bielo svietiace reflektory?![]()
Jsou tak bílé, že se zdají být nažloutlé z té zlaté barvy, ze které zrak přechází...![]()
Vzpomněl jsem si na Tebe ve chvíli, kdy jsem zamykal auto bez šroubováku, přelézání sedaček a jiných eskapád, prostě jsem jen stiskl tlačítko.
taky chci čirou, až to budeš řešit, dej vědět, uděláme hromadnou přemontážhonza_S60 píše:Mě by se líbila čirá optika, mám ty lampy zevnitř zaprášený... Chtělo by to nějakou rozborku
ale ta cira sa hodi hlavne na tmave auta..neviem ako to bude vypadat na tej zlatej. (to myslim vazne)petr S60 píše:taky chci čirou, až to budeš řešit, dej vědět, uděláme hromadnou přemontážhonza_S60 píše:Mě by se líbila čirá optika, mám ty lampy zevnitř zaprášený... Chtělo by to nějakou rozborku
To nevím. Táta má čirou na stříbrném autě a vypadá to dobře. Kdyby něco na zlaté nevypadalo dobře, tak by si to dyzajneři z Volva v r.2001 nevybrali jako stěžejní barvu pro tento model.johnyS60 píše: ale ta cira sa hodi hlavne na tmave auta..neviem ako to bude vypadat na tej zlatej. (to myslim vazne)
Jack píše:Taky bych chtěl poděkovat za moc pěknou akci, moc se to povedlo
Jinak fotek mám požehnaně, takže co nejdřív je hodím na net a pak sem dám odkaz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé