Nebo jestli by to slo jednoduse prestrikat?
Co jsem se docetl na netu tak u prvnich modelu to bohuzel byla chyba vyroby.

Nalakovana byla od vyrobyL4W píše:Chyba vyroby a kde? Mas na mysli to, ze neni nalakovana?
to bude palka jako hromkarelvolvo píše:Kup to volvíkovy novy prý se to dodává údajně už lakované
Na tohle se chystám u svého autí. Lišta má místy pod černým povrchem vzduch, tuším že je to smršťovací barevná fólie ( něco na ten způsob ) Pod nástřikem by to sotva takhle "bobtnalo" . Nezbývá nic jiného, než zdemontovat a nemyslím si že je to "prča", kvůli umělohmotným úchytům, do kterých jsou lišty nacvaklé. Takže není to výsadou jen S60, ale i V70II. Co s tím udělám? Sundám hagusy a lištu od předu do zadu vysunu, a to dost opatrně!!! Ztrhnu povrch, předupravím odmaštěním, jemným zbroušením min. 1000-papírem, podstříknu plničem, namíchanou barvou, dle tónu autí lišty přestříkám a konečnou fází bude zalakování bezbarvým lakem. Tož asi tak...Jinak druhou variantou je samozřejmě koupě nových, ale to si s tím dám radši práci. Myslím, že výsledek bude na 100%killer píše:Nevite kde se da sehnat za co nejlevnejc podelna lista u S60 (viz.obrazek)
Nebo jestli by to slo jednoduse prestrikat?
Co jsem se docetl na netu tak u prvnich modelu to bohuzel byla chyba vyroby.
koukam ze mas take rok vyroby 01, to meli nejakou chybnou seriiNa tohle se chystám u svého autí. Lišta má místy pod černým povrchem vzduch, tuším že je to smršťovací barevná fólie ( něco na ten způsob ) Pod nástřikem by to sotva takhle "bobtnalo" . Nezbývá nic jiného, než zdemontovat a nemyslím si že je to "prča", kvůli umělohmotným úchytům, do kterých jsou lišty nacvaklé. Takže není to výsadou jen S60, ale i V70II. Co s tím udělám? Sundám hagusy a lištu od předu do zadu vysunu, a to dost opatrně!!! Ztrhnu povrch, předupravím odmaštěním, jemným zbroušením min. 1000-papírem, podstříknu plničem, namíchanou barvou, dle tónu autí lišty přestříkám a konečnou fází bude zalakování bezbarvým lakem. Tož asi tak...Jinak druhou variantou je samozřejmě koupě nových, ale to si s tím dám radši práci. Myslím, že výsledek bude na 100%a rozhodně levněji a kvalitně
![]()
Má někdo jiný nápad?
Pozn.: Jinak pokud se to někomu už podařilo absolvovat dle mé představy, tak ještě podotknu, že pokud má někdo na autí metalízu, tak bych to podbrušoval min. 2000-kou papírem...
jj lak se liší dle typu plastu jinak ti to na tom nebude držet.killer píše: ze na ruzne plasty se pouzivaji ruzne vodicky (jestli jsem to spravne pochopil tak nejake primesy)
takze pokud by clovek pouzil spatnou tak by se pak ta nova barva mohla loupat
a bylo by to horsi nez je to ted
proto mne zajima druh toho plastu?
je to pakarnasydney29 píše:Tak jedna strana je hotová. Pro lepší sundání termofólie jsem použil horkovzdušnou pistoli ( fén také stačí ), po stranách jsem si to nařízl řezákem až na hliník a zespoda nahříval pistolí. Připadal jsem si, jak když stahuju hada![]()
Pozn.: Škoda, že jsou místa na AL profilu poškozená hloubkově a je na nich ta pryž, jinak bych to nechal eloxovat..
..máš rechtkiller píše:je to pakarnasydney29 píše:Tak jedna strana je hotová. Pro lepší sundání termofólie jsem použil horkovzdušnou pistoli ( fén také stačí ), po stranách jsem si to nařízl řezákem až na hliník a zespoda nahříval pistolí. Připadal jsem si, jak když stahuju hada![]()
Pozn.: Škoda, že jsou místa na AL profilu poškozená hloubkově a je na nich ta pryž, jinak bych to nechal eloxovat..
jinak ta stribrna barva nevypada zle
Tebou označený žlábek je v pořádku, v místě uložení podélné střešní lišty. Důvod prostý = Pokud by tam nebyla, tak by Ti v zimě, či za deště šlo vše ze střechy vozu přímo dovnitř, po otevření dveřídaweo píše:Zdar lidickove, mam dotaz. Na prvnim obrazku vidim jasne, že je bocní lista a pak zlabek. Nema naaaahodou v tom zlabku neco byt? nebo je to v poradku ze je ten zlabek takhle odkryty? Mne to prijde divne, ale mozna to tak byt ma:D
PS snad mne majitel vozu a autor fotky neukamenuji za upravu... ale pro jistotu sem davam i upraveny obrazek aby bylo naprosto jasne co myslim:-)
Diky moc za radu
Děkuji, děkuji, však jsem si u toho také pěkně zanadávalMakronis píše:Ta V70 vypada dost dobře s těmi stříbrnými lištami![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé