https://www.youtube.com/watch?v=anoM4d9Wjj4
Tak tohle mě taky napadlohonza_S60 píše:Je vidět, po čem asi Drewid celé ty hodiny v práci pátrá.
drewid píše:Koch je velice příjemný a inteligentní mladý jinoch. Není divu že si takový elegantní pán zvolí jako pohybovadlo S60ku![]()
A hezky voní.
A proč, třeba by ti šla k pletigoalie píše:drewid píše:Koch je velice příjemný a inteligentní mladý jinoch. Není divu že si takový elegantní pán zvolí jako pohybovadlo S60ku![]()
A hezky voní.ked som si chcel povodne kupit S60 tak po porecitani Tvojich poznamok ma navzdy presla chut
Ježiš, co je na tom? drewid prostě jen závidí, že se ještě na S60tku nezmohl (chudáček)... Nic víc. Nechme ho bejt, ať si dále ukájí své choutky na té své červené...Miki píše:Toto vlákno bylo nahlášeno jako "závadné" a já s tím souhlasím, osobně také nevidím důvod pro "napadání" tohoto druhu, ano většina z nás ví, co je jeho autor zač, ale i tak, pro neznalé to opravdu může být problém. Jen nevím jak to řešit, když to hned smáznu budou řeči o cenzuře, když dám drewidovi napomenutí, budou řeči o tom, že "je to přeci jen sradna", o možných tvrdších postizích ani neuvažuji, takže pokud nahlašovatel tohoto vlákna bude souhlasit spokojil bych se s tím, že je holt drewid profesionální guma a tak má možná k tématu kterého se video dotýká i co říci.Zároveň bych byl velmi rád,kdyby se drewid chytil za nos a podal žádost na smazání celého vlákna, aby se to náhodou tady zase nerozjelo jako ve vlákně s tou "C10".Takže bez hádek pleasse.
Marně jsem hledal v žumpě jak to s onou c10 dopadlo. Neměl tam náhodou ten topik před úplným smazáním skončit?Miki píše:aby se to náhodou tady zase nerozjelo jako ve vlákně s tou "C10".Takže bez hádek pleasse.
OT: Ad CENZURA > Byl smazan mimo zumpu na zadost autora. A kdo se zacal hadat a citil se urazeny v tom smazanem vakne s C10, ha? Par lidi (vcetne me) tam skritizovalo polepeny cerveny peugeot a ohen byl na strese...ale nakonec jsem se prece zase udobrilidali píše:Marně jsem hledal v žumpě jak to s onou c10 dopadlo. Neměl tam náhodou ten topik před úplným smazáním skončit?Miki píše:aby se to náhodou tady zase nerozjelo jako ve vlákně s tou "C10".Takže bez hádek pleasse.
vlákno bylo smazáno na žádost jeho autoradali píše:....... Neměl tam náhodou ten topik před úplným smazáním skončit?
To myslíš, že Koch hezky voní, nebo jeho S60?drewid píše:Koch je velice příjemný a inteligentní mladý jinoch. Není divu že si takový elegantní pán zvolí jako pohybovadlo S60ku![]()
A hezky voní.
cliveeLzyx píše:kdo byl oním autorem? Chtěl jsem ty fotky ukázat kámarádovi.
Snad nikdo tu nechutnou fotku nesmázne, než se Drewid vrátí z Mimoněphilcan píše:Mozno by Drewid chcel tiez take pekne auto, ale hanbi sa to priznat.Ludia casto poukazuju na druhych, aby tym zakryli vlastne tajomstvo.
Ale ved my chceme byt k Drewidovi citlivi. Nech sa neboji priznat, po akom aute tuzi.Kein píše:jste moc citlivi ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé