proběhlo v úterý v Brně. Jedno auto na obrázku je moje 244 a druhý vůz je do posledního šroubku identické dvojče narozené o dva měsíce dříve. Majiteli jsou Roman a Monika z Frydkumystku
Prima setkání. Jsem rád, že celodení rýpání se v karburaci a zapalování přineslo výsledky.
Takže - někdy někde ahoj!
Mírně schizofrenní setkání
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Amazon, 1800ES, 240, 480, 740,760, T603
- x 1
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Radní
- x 1
Doufám žes jim vysvětlil nevýhody tygrovaných potahů, mega hustý bedny s repro na zadním platu a krásných zamřížovaných mlhovek
-
- Vůz: V70T6 AWD '08 AT / V70R AWD '98 MT
Krasne Karkulkystanda píše:proběhlo v úterý v Brně. Jedno auto na obrázku je moje 244 a druhý vůz je do posledního šroubku identické dvojče narozené o dva měsíce dříve. Majiteli jsou Roman a Monika z Frydkumystku
Prima setkání. Jsem rád, že celodení rýpání se v karburaci a zapalování přineslo výsledky.
Takže - někdy někde ahoj!
-
Zase jeden perfektní den s Volvem! Celodenní "rýpání se" v karburaci a zapalování přineslo kýžený výsledek. Na výkonu je to hodně znát. Naším karburátorem se během 12 let, co naši dvojku máme, zabývalo několik "odborníků" z celé republiky, ale Standa je vůbec PRVNÍ a hlavně JEDINÝ, kdo jej dokázal ODBORNĚ a KVALITNĚ seřídit. Děkujeme za všechno, Stando! Bylo to moc příjemné a poučné setkání a doufáme, že se brzy zase někde potkáme.
Roman & Monika
Roman & Monika
-
- Vůz: t-mustang
SUPER - SUPER - SUPER
STANDA JE ŠIKULA
KRÁSNÉ FOTKY,UŽ TAM CHYBÍ JEN PEKELNÍKŮV ZLAťÁK
STANDA JE ŠIKULA
KRÁSNÉ FOTKY,UŽ TAM CHYBÍ JEN PEKELNÍKŮV ZLAťÁK