Dúfam, že sa volvik dožije aj ďaľších jubilejných odjazdených kilometrov.
:pij:T440 píše:Nedá mi to tu nedať, síce som to neodjazdil sám, ale aj tak je to pekné....
Dúfam, že sa volvik dožije aj ďaľších jubilejných odjazdených kilometrov.
Čo sa týka palubného počítača, keď sa niečo osvedčilo, načo to meniťEsis píše:Gratuluju..![]()
Ale opravdu mě překvapilo, že mám na flek stejnej palubní comp..Zajímavé pokud porovnáme roky výroby..U auta s tvým r.v. mi to přijde opravdu super, to moc aut mít nebude..Smutné, že mého volví, je to pořád stejné, jen lehce zakulacenější..
No kilometrovník je určitě LCD i to pal.PC. A to tvoje PC není LCD a jak tedy?T440 píše:Čo sa týka palubného počítača, keď sa niečo osvedčilo, načo to meniťEsis píše:Gratuluju..![]()
Ale opravdu mě překvapilo, že mám na flek stejnej palubní comp..Zajímavé pokud porovnáme roky výroby..U auta s tvým r.v. mi to přijde opravdu super, to moc aut mít nebude..Smutné, že mého volví, je to pořád stejné, jen lehce zakulacenější... Koniec koncov, sú tam všetky info a tým otočným "čudlom" sa želaná informácia dá navoliť aj naslepo a potom "mrknúť" . Ale myslím, že v S40 je to už v LCD prevedení ( aj kilometrovník ), či nie ? Nejaký pokrok tam predsa len je
Ja tam mám zelené LED prevedenie, čo ma občas štve, lebo cez niektoré slnečné okuliare tam toho moc nie je vidieť ( ale na druhú stranu, radšej na to moc ani nehľadím ( je tam moc vidno spotrebuEsis píše: No kilometrovník je určitě LCD i to pal.PC. A to tvoje PC není LCD a jak tedy? ...
Spíš mě hlavně překvapilo že má ještě někdo tenhle typ provedení PC a navíc ještě 440. Většina S40 má jen řádek na kterém se zobrazují informace a normální palivoměr a ne to kolečko. Jen já mám zase nějakej atyp. Abych řekl pravdu mě se tohle provedení moc nelíbí..