Pár měsíců a 12 000 km po repasi převodovky a měniče mi na dálnici automat "proklouzl" a D přestalo znamenat "dopředu", jinými slovy, přestal přenášet sílu na kola. Pln spravedlivého rozhořčení na firmu, která repasi prováděla, jsem auto nechal odvézt do T6R, aby převodovku reklamovali. Prvotní diagnózu "spálené lamely" jsem v tu chvíli bral vcelku bez stresu, reklamace je reklamace.
Bohužel ukázalo se, že pravda je mnohem horší. V 850 TDI automat (zkušenější nechť doplní, jestli se to týká i ostatních motorizací a V70 I) má totiž společný chladič pro olej z automatu a vodu z motoru... A když se stane to, o čem údajně Volvo ví, jako o problému, totiž že pronikne nemrzka do oleje automatu, dojde ke zničení převodovky. Tj. bude mě to stát cca 40 000 Kč.
Takže dobrá rada, máte-li podobnou konfiguraci, zvažte výměnu chladiče za 5 místo repase za 40

Konec vysílání radia Job & Co.
P.S. Není to první rána... v lednu jsem řešil upadlou kliku, pravděpodobně následkem dávného potkání motoru. Tehdy mě to stálo 50... tj. tímto se z 850 - spolehlivého auta stává 850 - krám, který stojí strašlivé peníze... Uznávám, že její jízdní vlastnosti, kultivovanost a užitné vlastnosti jsou nadprůměrné... ale provozní náklady se teď dostaly do naprosto nesmyslných čísel, které vážně zpochybňují rozumnost koupě takového auta. Samozřejmě, že jiné auto podobné konfigurace může být v pohodě...