"S60" Minisraz 9.7.2008
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo S60 2,4i (2002)
"S60" Minisraz 9.7.2008
Taky se už těším na fotky od Admit. Ten foťák měla dobrej. Nikona už chci dlouho, ale pořád jsou jiné priority Snad se jí někde nevysypaly z paměťové karty a dotlačí je sem.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
my máme hodně fotek organizátora srazu (kromě jiných), tak musim donutit svýho mužíčka, aby je sem dal
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Huráááákáča36 píše:my máme hodně fotek organizátora srazu (kromě jiných), tak musim donutit svýho mužíčka, aby je sem dal
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
jo, jinak honzo, jak bylo s erikem na pískovně?
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
S Erikem jsme si to užili. Našli jsme tam hezký místečko. Snad budou brzy i fotky.
Když jsem na něj čekal na Roudnickém náměstí, tak jsem přes všudypřítomné tunnery viděl i několik volv. Většinou V40 a S80. Na náměstí je tam hezky. Našlo se tam i pár hezkých holek
Když jsem na něj čekal na Roudnickém náměstí, tak jsem přes všudypřítomné tunnery viděl i několik volv. Většinou V40 a S80. Na náměstí je tam hezky. Našlo se tam i pár hezkých holek
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Našlo se tam i pár hezkých holek [/quote]
a budou i jejich fotky?
a budou i jejich fotky?
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Roudnický námko mám obzvlášť ráda, když mám podpadky, nebo když na podzim prší a všude je to mokrý listí (pro ty, co neví - Roudnice má náměstí s největším sklonem v ČR a jsou na něm krásně kluzký šutry )honza_S60 píše:S Erikem jsme si to užili. Našli jsme tam hezký místečko. Snad budou brzy i fotky.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Fotil bych jako o život, ale kleknul mi foťák a tak jsem si musel půjčit vymazlenej foťák od Erika. Ten mi ale holky nechtěl fotit s tím, že prý ho žádné jiné ženský něž Kačka nezajímají a že je fotit nebude
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
když on je príšerně zlatý..honza_S60 píše:Fotil bych jako o život, ale kleknul mi foťák a tak jsem si musel půjčit vymazlenej foťák od Erika. Ten mi ale holky nechtěl fotit s tím, že prý ho žádné jiné ženský něž Kačka nezajímají a že je fotit nebude
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Ale nebojte se. Hned po výplatě plánuju návštěvu Roudnického náměstí ještě jednou a rozjedu si tam vlastní projekt ala "Rychlý prachy" a to pak budou jiný fotky
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
dej vědět, budu koukat z povzdálíhonza_S60 píše:Ale nebojte se. Hned po výplatě plánuju návštěvu Roudnického náměstí ještě jednou a rozjedu si tam vlastní projekt ala "Rychlý prachy" a to pak budou jiný fotky
-
- Vůz: V60
"S60" Minisraz 9.7.2008
Já bych Ti to točil...káča36 píše:dej vědět, budu koukat z povzdálíhonza_S60 píše:Ale nebojte se. Hned po výplatě plánuju návštěvu Roudnického náměstí ještě jednou a rozjedu si tam vlastní projekt ala "Rychlý prachy" a to pak budou jiný fotky
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Tak to snad není problém donutit ne :?: :?:káča36 píše:my máme hodně fotek organizátora srazu (kromě jiných), tak musim donutit svýho mužíčka, aby je sem dal
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Honzo, ty bejvalej kamaRáde, tak takhle Ty o mně? Já vám teda něco povim, pěkných s(v)lečen jsme viděli poměrně dost, ale žádná pro něj nebyla dost dobrá, za to mně překvapil, když jsem doma ve foťáku objevil svoji fotku z pískovny..ale co čekat od majitele S60 já mu nic nezakazoval, slibuju na vlastní volvo kabel od foťáku jsem už našel, zítra natahám jak fotky z Hostivaře, tak fotky pískovny :prace:honza_S60 píše:Fotil bych jako o život, ale kleknul mi foťák a tak jsem si musel půjčit vymazlenej foťák od Erika. Ten mi ale holky nechtěl fotit s tím, že prý ho žádné jiné ženský něž Kačka nezajímají a že je fotit nebude
-
- Vůz: Volvo S80 V8
"S60" Minisraz 9.7.2008
Tak to je pěkný, když už ani Honzovi ne... Měl by jsi tam s těma Roudnickejma něco udělat, ať jsou na nás připravený! Takže vylep plakáty, zprovozni rozhlas, zalarmuj místní noviny, kabelovku, rádio.. no prostě vše možné i nemožné :pij:Erik850 píše:Honzo, ty bejvalej kamaRáde, tak takhle Ty o mně? Já vám teda něco povim, pěkných s(v)lečen jsme viděli poměrně dost, ale žádná pro něj nebyla dost dobrá, za to mně překvapil, když jsem doma ve foťáku objevil svoji fotku z pískovny..ale co čekat od majitele S60 já mu nic nezakazoval, slibuju na vlastní volvo kabel od foťáku jsem už našel, zítra natahám jak fotky z Hostivaře, tak fotky pískovny :prace:honza_S60 píše:Fotil bych jako o život, ale kleknul mi foťák a tak jsem si musel půjčit vymazlenej foťák od Erika. Ten mi ale holky nechtěl fotit s tím, že prý ho žádné jiné ženský něž Kačka nezajímají a že je fotit nebude
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
To neni o tom že by baby nebyly pěkný, to bylo o tom, že na každý hledal něco co mu ten estetickej zážitek zkaziloTomiga píše:Tak to je pěkný, když už ani Honzovi ne... Měl by jsi tam s těma Roudnickejma něco udělat, ať jsou na nás připravený! Takže vylep plakáty, zprovozni rozhlas, zalarmuj místní noviny, kabelovku, rádio.. no prostě vše možné i nemožné :pij:Erik850 píše:
Honzo, ty bejvalej kamaRáde, tak takhle Ty o mně? Já vám teda něco povim, pěkných s(v)lečen jsme viděli poměrně dost, ale žádná pro něj nebyla dost dobrá, za to mně překvapil, když jsem doma ve foťáku objevil svoji fotku z pískovny..ale co čekat od majitele S60 já mu nic nezakazoval, slibuju na vlastní volvo kabel od foťáku jsem už našel, zítra natahám jak fotky z Hostivaře, tak fotky pískovny :prace:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
To jsou zase pěkný kecy. Je pravda, že nejezdím pod vlivem alkoholu, takže mi nebylo úplně jedno jak který kousek vypadá, ale když už něco bylo k světu, tak nebyl foťák.Erik850 píše: To neni o tom že by baby nebyly pěkný, to bylo o tom, že na každý hledal něco co mu ten estetickej zážitek zkazilo
Ale na námku bylo i pár hezkejch cikánek. Na tu zlatou šly jako mouchy na med
Když to shrnu, tak za půl hodiny na náměstí a asi 4km naježděných po Roudnici jsem viděl 3 Volva, a asi 2 hezké domorodkyně, což není zase tak špatný score.
Eriku, ten tvůj portrét z pískovny měl bejt jen pro mě do ráměčku k posteli a né na fórum, tak nevím, proč to tady rozmazáváš
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
pár fotek od nás (fotila převážně Káča36 - pro případný reklamace )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Erik850 dne 18 črc 2008 10:20, celkem upraveno 1 x.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Ty hade, já Ti nikdy nic nezakázal, teda až na fotky mně na pískovně, ale to tu vlastně nebudem rozmazávat a pěkný baby jsme potkali víckrát jen nesmíš koukat jen po modelkáchhonza_S60 píše:To jsou zase pěkný kecy. Je pravda, že nejezdím pod vlivem alkoholu, takže mi nebylo úplně jedno jak který kousek vypadá, ale když už něco bylo k světu, tak nebyl foťák.Erik850 píše: To neni o tom že by baby nebyly pěkný, to bylo o tom, že na každý hledal něco co mu ten estetickej zážitek zkazilo
Když to shrnu, tak za půl hodiny na náměstí a asi 4km naježděných po Roudnici jsem viděl 3 Volva, a asi 2 hezké domorodkyně, což není zase tak špatný score.
Eriku, ten tvůj portrét z pískovny měl bejt jen pro mě do ráměčku k posteli a né na fórum, tak nevím, proč to tady rozmazáváš
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
to nechtěj vědět co máme nad postelí myhonza_S60 píše:To jsou zase pěkný kecy. Je pravda, že nejezdím pod vlivem alkoholu, takže mi nebylo úplně jedno jak který kousek vypadá, ale když už něco bylo k světu, tak nebyl foťák.Erik850 píše: To neni o tom že by baby nebyly pěkný, to bylo o tom, že na každý hledal něco co mu ten estetickej zážitek zkazilo
"S60" Minisraz 9.7.2008
Třeba ten přívěšek na ruce, jak se tomu jen říká...., jo chlap myslimErik850 píše:To neni o tom že by baby nebyly pěkný, to bylo o tom, že na každý hledal něco co mu ten estetickej zážitek zkaziloTomiga píše:
Tak to je pěkný, když už ani Honzovi ne... Měl by jsi tam s těma Roudnickejma něco udělat, ať jsou na nás připravený! Takže vylep plakáty, zprovozni rozhlas, zalarmuj místní noviny, kabelovku, rádio.. no prostě vše možné i nemožné :pij:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
pokračujeme
Naposledy upravil(a) Erik850 dne 18 črc 2008 10:19, celkem upraveno 1 x.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
pšššt :!: :!: :!: ženo neblázni, co si o nás pomyslejkáča36 píše:
to nechtěj vědět co máme nad postelí my
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Erik850 píše:pšššt :!: :!: :!: ženo neblázni, co si o nás pomyslejkáča36 píše:
to nechtěj vědět co máme nad postelí my
jen to nejlepší
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
a dál...
Naposledy upravil(a) Erik850 dne 18 črc 2008 10:23, celkem upraveno 1 x.