To je škandálErik850 píše:hele a byli byste pro, absme Káču fakt jeli vyzvednout jako menší volví flotilka?...laďo, nic nevyzvedneš, bastlem dáma nejzdíláďa píše: Neboj ja Ťa vyzvednu![]()
![]()

To je škandálErik850 píše:hele a byli byste pro, absme Káču fakt jeli vyzvednout jako menší volví flotilka?...laďo, nic nevyzvedneš, bastlem dáma nejzdíláďa píše: Neboj ja Ťa vyzvednu![]()
![]()
Je to asi jen 5km, ale celkem pěkná silnička, takže by to mohlo bejt dobRý i pRo ty co se tepRve učí jezdit a chtějí si osvojit dobRé řidičské návyky než si Rozbijou hubu v oRiginal eRku, čistě nekonkRétněláďa píše:To je škandálTak já svýho bastla přestrojím tak jak vypadal předtím
![]()
Ale Erik s tou flotilkou je to super nápad ,nebojte jel bych až poslední abych vám nedělal ostudu
![]()
Ja su pRRo .To bude Káča čučetErik850 píše:Je to asi jen 5km, ale celkem pěkná silnička, takže by to mohlo bejt dobRý i pRo ty co se tepRve učí jezdit a chtějí si osvojit dobRé řidičské návyky než si Rozbijou hubu v oRiginal eRku, čistě nekonkRétněláďa píše:To je škandálTak já svýho bastla přestrojím tak jak vypadal předtím
![]()
Ale Erik s tou flotilkou je to super nápad ,nebojte jel bych až poslední abych vám nedělal ostudu
![]()
![]()
přeqápko se pokusíme nachystat my, takže to bude stačit, jinak by to bylo přeqapivý až moc a kdo by nám zatlačoval vyvalený volvočiláďa píše:Ja su pRRo .To bude Káča čučetŠkoda ,že to nebude překvápko
Ale to už budem před Erikem viď Honzohonza_S60 píše:Překvápko bude, až z nějakýho důvodu nedorazíme.... to bude teprve čumět... v očekávání tankového praporu![]()
Si pak Erik může znova stoupnout na pár let do fronty
Já si pro Káču jezdim pokaždý, takže to zvládnu i bez ochrankyhonza_S60 píše:Překvápko bude, až z nějakýho důvodu nedorazíme.... to bude teprve čumět... v očekávání tankového praporu![]()
Tak co navrhuješ spanilou jízdu pro Káču :?: Nikomu ocranku neděláme nebo jo :?: :!: Vdruhém živovotě to pochopíšErik850 píše:Já si pro Káču jezdim pokaždý, takže to zvládnu i bez ochrankyhonza_S60 píše:Překvápko bude, až z nějakýho důvodu nedorazíme.... to bude teprve čumět... v očekávání tankového praporu![]()
Si pak Erik může znova stoupnout na pár let do frontyale vám to zvědavost a touha po dalším volvominisrazu nedá abyste nepřijeli..stejnak nechápu jak cokoliv kde se objeví volvo může mít označení "MINIsraz"..že bych přijel Renaultem 5, aby to byl opravdu minisraz?
neboj, lásko, láďa si to uRčitě nevezme osobněErik850 píše:Je to asi jen 5km, ale celkem pěkná silnička, takže by to mohlo bejt dobRý i pRo ty co se tepRve učí jezdit a chtějí si osvojit dobRé řidičské návyky než si Rozbijou hubu v oRiginal eRku, čistě nekonkRétněláďa píše:To je škandálTak já svýho bastla přestrojím tak jak vypadal předtím
![]()
![]()
![]()
honza_S60 píše:Překvápko bude, až z nějakýho důvodu nedorazíme.... to bude teprve čumět... v očekávání tankového praporu![]()
navrhuji založit nový téma "láďovo ego"láďa píše:Ale to už budem před Erikem viď Honzohonza_S60 píše:Překvápko bude, až z nějakýho důvodu nedorazíme.... to bude teprve čumět... v očekávání tankového praporu![]()
Si pak Erik může znova stoupnout na pár let do fronty![]()
![]()
![]()
![]()
nepotřebuju dRuhej život, chápu obvykle sámláďa píše:Tak co navrhuješ spanilou jízdu pro Káču :?: Nikomu ocranku neděláme nebo jo :?: :!: Vdruhém živovotě to pochopíš
ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že?káča36 píše:neboj, lásko, láďa si to uRčitě nevezme osobně
Jsi na mně jak na cizího :ryma:Erik850 píše:ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že?káča36 píše:neboj, lásko, láďa si to uRčitě nevezme osobněkdyž pRavím nekonkRétně, myslim nekonkRétně...
a téma, láďovo ego by bylo asi dRsný a Rozsáhlý...
já se asi smíchy pos eR u....Erik850 píše:ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že?káča36 píše:neboj, lásko, láďa si to uRčitě nevezme osobněkdyž pRavím nekonkRétně, myslim nekonkRétně...
neplač, dyť tě máme R-ádi, taxe vysmRkej a dobRý, jo? jé to zas bude sRanda, už se těšim..láďa píše:Jsi na mně jak na cizího :ryma:Erik850 píše:
ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že?když pRavím nekonkRétně, myslim nekonkRétně...
Erik850 píše:ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že?káča36 píše:neboj, lásko, láďa si to uRčitě nevezme osobněkdyž pRavím nekonkRétně, myslim nekonkRétně...
Nazdarr italianos tak RRozprodáváš :?:al-pacino píše:já se asi smíchy pos eR u....Erik850 píše:
ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že?když pRavím nekonkRétně, myslim nekonkRétně...
![]()
![]()
![]()
Eriku! Vy Roudnický jste prostě bezva lidi.... že vy jste pro tuhle příležitost nechali vykrmit čuníka, kterýho tam pak sežereme? V tom případě na spanilku jedu !!!Erik850 píše:láďa píše: spanilka platí, ale když nedorazíte, pojedu tak jako tak, akorát to přeqápko paxežerem sami
Honziku co xenony jak :?:honza_S60 píše:Eriku! Vy Roudnický jste prostě bezva lidi.... že vy jste pro tuhle příležitost nechali vykrmit čuníka, kterýho tam pak sežereme? V tom případě na spanilku jedu !!!Erik850 píše:
Co takhle služební cesta v pátek do prahy? Přijeď nás podpořit!koch píše:honza_S60 píše: proto koch vše pouze sleduje z povzdali
Xenony jsem ješte neměl čas řešit. tenhle týden jsem denně do 8 v práci a pak už na to není síla. O víkendu navštívím odborníka a proberu to s ním, jak by to šlo nasadit.láďa píše: Honziku co xenony jak :?:
no ja nevim... to by me muselo presvedcovat nejmene 5 kRRRasnych holekhonza_S60 píše:Co takhle služební cesta v pátek do prahy? Přijeď nás podpořit!koch píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé