Tome to už nikdy neopravíš tak jako by to bylo nové a může to být sebelépe, nic proti bouračkám, ale když už nějakou vatu cpát do eRRRka, tak ať je jako nový. Raději ještě chvíli pojezdit bastlem Láďo, nevěš hlavu a buď rád že jsi to podchytil dřív, než by bylo pozdě. Tvůj čas přijde :mrgreen:TOMÁŠ S80 píše:tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzal :tlesk: tak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německuláďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
Chce se mi umřít :!: Já se toho mýho bastla snad nezbavím :mrgreen:
"S60" Minisraz 9.7.2008
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V60
"S60" Minisraz 9.7.2008
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Ty kluku bláznivá já umím jen Česky a Žižkovsky :mrgreen: :mrgreen: ,ale jestli mi stím chceš pomoct budu rád za jakou koliv pomocTOMÁŠ S80 píše:tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzal :tlesk: tak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německuláďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Durale děkuli za psychickou pomoc :ryma:Ajá se tak těšil jak pojedu na sraz v eR.Už jsem mněl domluveného lakýru na Lišty,prahy,a křídlo.Kur.va mně je smutnoDural8 píše:Tome to už nikdy neopravíš tak jako by to bylo nové a může to být sebelépe, nic proti bouračkám, ale když už nějakou vatu cpát do eRRRka, tak ať je jako nový. Raději ještě chvíli pojezdit bastlem Láďo, nevěš hlavu a buď rád že jsi to podchytil dřív, než by bylo pozdě. Tvůj čas přijde :mrgreen:TOMÁŠ S80 píše:
tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzal :tlesk: tak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německu

-
- Vůz: S80 103kW 2.435ccm 00'
"S60" Minisraz 9.7.2008
mužu se zeptat jednoho znamího bazarníka co dotahava auta z německa atd . tak mě napiš udaje otom autě a ja se ho zeptam jestly by něco nepochystalláďa píše:Ty kluku bláznivá já umím jen Česky a Žižkovsky :mrgreen: :mrgreen: ,ale jestli mi stím chceš pomoct budu rád za jakou koliv pomocTOMÁŠ S80 píše:
tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzal :tlesk: tak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německu

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
jj chapu ja až budu mít přestavěnou S80 tak to taky bude bastlDural8 píše:Tome to už nikdy neopravíš tak jako by to bylo nové a může to být sebelépe, nic proti bouračkám, ale když už nějakou vatu cpát do eRRRka, tak ať je jako nový. Raději ještě chvíli pojezdit bastlem Láďo, nevěš hlavu a buď rád že jsi to podchytil dřív, než by bylo pozdě. Tvůj čas přijde :mrgreen:TOMÁŠ S80 píše:

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Já bych to tak nenazýval, bastl proč myslíš? Vždyť se to mění díl za díl ne? Záslepka za díru a tak...tak to bude normálně smontované Volvo akorát ne ve Švédsku :mrgreen:TOMÁŠ S80 píše:jj chapu ja až budu mít přestavěnou S80 tak to taky bude bastljenže ja to nemám bourane :mrgreen:
Bastl je 2.5T s eRRRkovým nárazníkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
( jak si tu tedy někdo myslí, ale nechme ho v tom ne? )
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
jj to je taky pravda de dam díl za díl .ale ne ve švedsku ale tady v czech repablic :tlesk: jo lada jak ma ten narazník natom volvu stříbrnem ? ale pěknej je slušímu to tamDural8 píše:Já bych to tak nenazýval, bastl proč myslíš? Vždyť se to mění díl za díl ne? Záslepka za díru a tak...tak to bude normálně smontované Volvo akorát ne ve Švédsku :mrgreen:TOMÁŠ S80 píše:jj chapu ja až budu mít přestavěnou S80 tak to taky bude bastljenže ja to nemám bourane :mrgreen:

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Jasně že mu tam sluší...a teprve až na tom nárazníku bude mít nasazený to správný auto, to už asi někdo nedokáže zkousnout :mrgreen:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Zas máš rechtDural8 píše:Já bych to tak nenazýval, bastl proč myslíš? Vždyť se to mění díl za díl ne? Záslepka za díru a tak...tak to bude normálně smontované Volvo akorát ne ve Švédsku :mrgreen:TOMÁŠ S80 píše:jj chapu ja až budu mít přestavěnou S80 tak to taky bude bastljenže ja to nemám bourane :mrgreen:

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
To je vlastně pravda .Nárazník mam v cajku akorát zbytek auta nikoli :mrgreen: :mrgreen:Dural8 píše:Jasně že mu tam sluší...a teprve až na tom nárazníku bude mít nasazený to správný auto, to už asi někdo nedokáže zkousnout :mrgreen:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Takže zas mám rechtláďa píše:To je vlastně pravda .Nárazník mam v cajku akorát zbytek auta nikoli :mrgreen: :mrgreen:Dural8 píše:Jasně že mu tam sluší...a teprve až na tom nárazníku bude mít nasazený to správný auto, to už asi někdo nedokáže zkousnout :mrgreen:

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Ja voll :!: :mrgreen:Dural8 píše:Takže zas mám rechtláďa píše: To je vlastně pravda .Nárazník mam v cajku akorát zbytek auta nikoli :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
láďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
Neplač Laďo, beztak máš nejvíc eRRko z nás všech, máš nárazník,kola a křidýlko ale hlavně, hlavně eRRRRR na masce, jednou do toho určitě nabastlíš to správný auto :!: věř tomu :mrgreen: :mrgreen:
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
"S60" Minisraz 9.7.2008
ja bych to zas tak nezlehcoval... R neni R Design... R je hlavne o vykonu... a ta hromada erkovyho plastu neco navic vazi a akorat klade zbytecne odpor a zpomaluje... no a ten automat... :mrgreen:Erik850 píše:láďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
Neplač Laďo, beztak máš nejvíc eRRko z nás všech, máš nárazník,kola a křidýlko ale hlavně, hlavně eRRRRR na masce, jednou do toho určitě nabastlíš to správný auto :!: věř tomu :mrgreen: :mrgreen:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Já vím kucí, už jsem domluven s Márrou,6e když si najdu eRko na ebay tak mi ho pomůže přitáhnout.Takže koukám ,koukám :mrgreen: A stím odporem vzduchu je to v řiti. Jedině ject za nějakým cyklistou aby mi ten vzduch rozrážel. :mrgreen: :mrgreen:koch píše:ja bych to zas tak nezlehcoval... R neni R Design... R je hlavne o vykonu... a ta hromada erkovyho plastu neco navic vazi a akorat klade zbytecne odpor a zpomaluje... no a ten automat... :mrgreen:Erik850 píše:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Eriku vždyť ja jsem už v poho.Páč vím že je to otázka času až se nějaké to eRko zase ukáže.Až se tak stane tak pořád stojím na startovní čáře a budu u něj první.A propo dúfám ,že jedeš do RRRúdnice na sraz :?: :mrgreen: :mrgreen:Erik850 píše:láďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Tady je jeden eR desing :mrgreen: :mrgreen:koch píše:ja bych to zas tak nezlehcoval... R neni R Design... R je hlavne o vykonu... a ta hromada erkovyho plastu neco navic vazi a akorat klade zbytecne odpor a zpomaluje... no a ten automat... :mrgreen:Erik850 píše:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Radní
"S60" Minisraz 9.7.2008
2láďa: mno ale fuj 

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Neboj to bylo ironickyyoby píše:2láďa: mno ale fuj

-
- Radní
"S60" Minisraz 9.7.2008
2láďa: jsem myslel, že ses rozhodl když bastlit tak pořádně
:pij: :prace:

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Nikoli jediný co jsem zbaslil tak jsem si dal eR kola ,nárazník a křídlo to asi tak fše.A co kpla jak slouží :?:yoby píše:2láďa: jsem myslel, že ses rozhodl když bastlit tak pořádně:pij: :prace:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
láďa píše:Eriku vždyť ja jsem už v poho.Páč vím že je to otázka času až se nějaké to eRko zase ukáže.Až se tak stane tak pořád stojím na startovní čáře a budu u něj první.A propo dúfám ,že jedeš do RRRúdnice na sraz :?: :mrgreen: :mrgreen:
čéče laďo, nějak nevim jestli s Káčou36 doRRazíme, je to od nás dost dálka viď, no a když tam přijedeš jen bastlem, tak neni důvod ject, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale třeba se přemluvim a pRotáhnu našemu Rdi tuRbínu a přijedem vás zkontRolovat aby se vám to tam moc nezvRhlo..kdo má ty mRtvoly z pískovny pořád lovit :ryby:
-
- Radní
"S60" Minisraz 9.7.2008
2láďa: slouží ke spokojenosti, jen když jsem vezl z letiště 4 člověky s bagáží, tak trochu v zatáčkách drhly
Jinak jestli slunce a měsíc dá, v Roudnici se objevim :pij:

-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Jen doražte a Káča ať dovalí sestru :mrgreen: :mrgreen:Erik850 píše:láďa píše:Eriku vždyť ja jsem už v poho.Páč vím že je to otázka času až se nějaké to eRko zase ukáže.Až se tak stane tak pořád stojím na startovní čáře a budu u něj první.A propo dúfám ,že jedeš do RRRúdnice na sraz :?: :mrgreen: :mrgreen:
čéče laďo, nějak nevim jestli s Káčou36 doRRazíme, je to od nás dost dálka viď, no a když tam přijedeš jen bastlem, tak neni důvod ject, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale třeba se přemluvim a pRotáhnu našemu Rdi tuRbínu a přijedem vás zkontRolovat aby se vám to tam moc nezvRhlo..kdo má ty mRtvoly z pískovny pořád lovit :ryby:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Tak to je gutt.Se konečně poznáme :pij:yoby píše:2láďa: slouží ke spokojenosti, jen když jsem vezl z letiště 4 člověky s bagáží, tak trochu v zatáčkách drhlyJinak jestli slunce a měsíc dá, v Roudnici se objevim :pij: