kdo ma na to aby vymenil olej v automatu vi docela urcite jak hledat na internetu, ostatne stacilo by i hledat tady na foru... osobne jsem to tady popisoval uz minimalne trikrat v rubrice sedmistovek a znovu se mi do toho vazne nechce....jarek.krizan píše:Jde to udělat několika způsoby, nejjednodušší je nejdražší. Není tak jednoduché ( nevím jak jednoduše a stručně napsat ) popsat výměnu, když o tom nic nevíš, aby si pak neřekl, že sisi zničil převodovku.
Tak nějak jsem předpokládal, že si to našel a četl a nepochopil.travex píše:kdo ma na to aby vymenil olej v automatu vi docela urcite jak hledat na internetu, ostatne stacilo by i hledat tady na foru... osobne jsem to tady popisoval uz minimalne trikrat v rubrice sedmistovek a znovu se mi do toho vazne nechce....jarek.krizan píše:Jde to udělat několika způsoby, nejjednodušší je nejdražší. Není tak jednoduché ( nevím jak jednoduše a stručně napsat ) popsat výměnu, když o tom nic nevíš, aby si pak neřekl, že sisi zničil převodovku.
:mrgreen: niečo podobné som zažil ale je to aspoň teplé.. :sasek:tomasss píše:Kdyby nekdo dostal ten bajecnej napad jako ja dneska, pri treti (a posledni) vymene prevodovyho oleje rovnou shodit vanu a vymenit filtr, tesneni filtru a tesneni vany, tak bacha. Pres filtr je olej zrejme pri provozu tlacen, tudiz olej sam o sobe pres nej moc ochotne necestuje. A nebot filtr je na spodku tela prevodovky plne oleje, tak v okamziku, kdy povolite srouby filtru a filtr vytahnete, tesi se tam na vas zhruba tak dva litry teplouckyho oleje...
Bohužel ne všechno teplé co je cítit pod oblečením je také dobré :mrgreen:michalV70 píše: :mrgreen: niečo podobné som zažil ale je to aspoň teplé.. :sasek:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé