No, právě....mám el. šíbr..., takže jsem přemýšlel, zkusit buď koupit jinou stropnici v dobrém stavu (to si nejsem jistej, zda vyjde, když vidím, že tenhle problém má fůra lidí) a nebo zkusit koupit druhou poničenou v klidu koupit látku a postupně to potáhnout a až bude nálada a čas, tak to prohodit...teba příští jaro. Jenže se dost bojím právě toho šíbru....je celej odlepenej padá z něj starej molitan a to jsem se ještě pořádně nepodíval do něj co teprve až ho rozeberu....(ale je stoprocentně funkční, tak bych ho nerad znefunkčnil...)
_________________ Volvo 744, D24TIC, M46, 85kW, 1988, klima, el. okna, el. šíbr, polokůže, tažné
bohužel nejhorší je demontáž a montáž stropnice,no to je vopruz chce to vyndat přední sedačky a nejlépe vyndavat aspon ve třech lidech a stejně se polámala
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
Sergej píše:Idealne je vyhodit aj volant a stredovy tunel, o tolko viac roboty to nie je. Zvlastnu pozornost treba venovat zuzenemu miestu okolo vyrezu sibra.
no nejlepší by bylo asi vyndat zadní vokno
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
Jo s tim volantem to mas recht, vyndat tenkrat volant tak se nepolame me ani Zdendovi.. I kdyz na 7/960 radach je stavitelny a castecne to jde resit posunutim dolu..
Na jaře se na to snad taky vrhnu. Děti jsou vzadu jak pod baldachýnem.
Pro sedan jsem snad někde četl že to jde ven předními dveřmi u spolujezdce, ale nevím kolik sedaček musí ven a jestli sundat i dveře.
_________________ Nyní: Volvo 740 GL Kombi, r. v. 1989, 2.4 Turbodiesel
Na jaře se na to snad taky vrhnu. Děti jsou vzadu jak pod baldachýnem.
Pro sedan jsem snad někde četl že to jde ven předními dveřmi u spolujezdce, ale nevím kolik sedaček musí ven a jestli sundat i dveře.
Můžem spojit síly.
Chci se do toho pustit koncem února, jakmile povolí mrazy.
ad sedan-vyndat opěrák zadní lavice,řičovu sesli a vndat zadníma levejma dveřma-jde to i s volantem,netřeba demontovat cokoliv dalšího,dělali sme to asi třikrát za tejden,dyž se nám pořád křížil šíbr,než sme to vychytali...
no konečně se někdo chytil kdo to popsal že tu umí,tak že si uděláme sraz některý víkend ve Žďáru až se oteplí spaní si zajistíme a uděláme společnou opravu stropů,Sarčo souhlasíš?