Ovšem skončilo to úplně jinak, když jsem projel Škodu Octavii Combi, to auto mě opravdu dostalo a tak jsem v něm za několik minut po zkušební jízdě odjížděl

Doufám, že mě nebudete kamenovat, 480 zůstává nadále v garáži

Lukas ak si pocuvol vlastnu dusu dobre si spravil, nech ti octavka sluzi.. A nejazdi v tom jak dobytok nech sa tu do teba neobuvajuLukášM píše: Doufám, že mě nebudete kamenovat, 480 zůstává nadále v garáži
Když já mám k Octávkám vztah od maličkaJarda S40 píše:Tak to je super výběr, možná by snad byla jenom lepší Škoda 1202. Ale určitě jsi zvolil lépe než 850/V70 a podobná VolvaGratuluju a možná trochu závidím. Svezeš mě někdy?????
V Tvojom pripade Oktavka brutus volbaLukášM píše:nakonec jsem zvažoval i V70R AWD.
Ty jsou moc drahélakio píše:V Tvojom pripade Oktavka brutus volbaLukášM píše:nakonec jsem zvažoval i V70R AWD.![]()
Das na to aj hliny?
Díky všem. Přece byste nevěřili, že bych se zbláznil a od Volva utekl k "moderním" Škodovkám. To snad ani nejdeLachtan píše:Tak tenhle topik je podařená provokace-taškařice![]()
Ať slouží
Díky, ten podpis jsem upravil později, takže ti před tebou neměli šancivcar píše:V podpisu jsem si přečetl, o jakou jde a až pak viděl fotky. Gratuluju a přeju, ať slouží.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No skorostanda píše::pij:
až teď mě dochází, že je hodně podobná na P1800ES...
Právě teď jsem naplnil poslední prázdnou garážDeshi píše:Prosim tě, kam to všechno dáváš??
To už musíš mít vlastní parkoviště![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]