Tak jí všichni držme palce ať ji to vydrží.
strucne receno:derek píše:ehm, co jí vlastně bylo, že tak dlouho byla ve věčných lovištích ??
svezení ve Zlaťákovi je superderek píše:gratuluju, a´t vydrží a přeju hoooodně km
hele, doufám, že na minibrno přijedete ukázat zlaťáka, chci vás přemluvit, aby jste mě ( prosím prosím ) svezli ve dvojce...musí to být cool
Jedině, že by byl z výroby. Jsi zapomněl dodat.jarek.krizan píše:To mě opět utvrdilo v tom, že plyn nikdy v mém voze nebude.
To je fakt ani špendlik by tam nepropadnul a vyndání baterky je opravdu oříšekJarda S40 píše:Také gratuluju!![]()
P.S. 4Jarek - v 960 po montáži plynu není na nic ani kousek místa a ještě se tam všelijak hádaj hadice od plynu, chlazení atd. Dokonce k vyndání aku musím demontovat kus plynu.Tvůj postoj je správnej!
Zahodit plyn a bude líp. Ten motor je i bez něj dost složitý.Michalka píše:To je fakt ani špendlik by tam nepropadnul a vyndání baterky je opravdu oříšekJarda S40 píše:Také gratuluju!![]()
P.S. 4Jarek - v 960 po montáži plynu není na nic ani kousek místa a ještě se tam všelijak hádaj hadice od plynu, chlazení atd. Dokonce k vyndání aku musím demontovat kus plynu.Tvůj postoj je správnej!
![]()
to Jarek: Slova o prodeji uz u nas opravdu padla...ale jakmile se do ni opet posadil tak byl prodej rychle zavrhnut
jinak vcera jsem fungovala jako testovaci jezdec a musim konstatovat ze stale neni 100%. Teplé starty ji nejak nedelaji dobre (dlouho toci a obcas "divně škytne" :? - ze bychom se vratili na zacatek ke svickam?
Chudák Bídák - pozdravuj ho lumpaJarda S40 píše:71 dnů nic není, mám kamaráda, co pomalu dotahuje rok bez 960Musím mu občas půjčovat svoji Dvojku s automatem, aby steskem neuvadl.
Uživatelé procházející toto fórum: wolf