Ne to bude tím profilem 50, ty tam budeš mít 215/45 ne?King_Rat píše:Co je tohle za divny kola_? To jsi nikde nemohl sehnat plechace ja mam na aute teda taky takovy ale to bude nejspis tim ze je to zanovni model![]()
:mrgreen: Proto jsem se ptal na ty parametry gum a jestly to neni AWD, protože je to opravdu nějaké zvedlé, ale je fakt že zase nikde neodře náraznikdali píše:Kola super, ale nezapomněl jsi pod autem hever, nebo špalek? :mrgreen:
Podle mě to auto musí mít nějaký podvozkový elementy z V70 AWD, nebo rovnou XC
Na druhou stranu, jestli to nemá nějak zásadní vliv na jízdní vlastnosti, tak na rodinnou jízdu po českých tankodromech OK.
A tyre size calculatorkoch píše:jinak takovy odkazek ze pneukalkulacka na porovnani tech rozmeru jsem myslim umistoval nekde do topicu s pneu...
Ne ne, kola opravdu delaji na aute hodne,..skoro az nehorazneSibr píše:Ne to bude tím profilem 50, ty tam budeš mít 215/45 ne?King_Rat píše:Co je tohle za divny kola_? To jsi nikde nemohl sehnat plechace ja mam na aute teda taky takovy ale to bude nejspis tim ze je to zanovni model![]()
Doporučuji Yobymu až je sjede nasadit 225/45 R17je to taková klasika...
Hlavně 215/50 R17 je takovej atyp_čo rozměr takže jsou v průměru o 1300Kč dražší než 225/45 a to na jedné gumě!!!
Z hlavy nevim presne ,ale myslim ze mam ve velkym technicaku rozmeru asi sedm. Z nichcz prave opsledni je 215/45 R17 s Pirelli ZERO. Mam je na tom ,ale pri plnym rejdu mi drou_!!! Je to normalni_?!wickey píše:na 850 T5-R a 850R vyrobce doporucuje pouze 2 rozmery pneu:
205/45 R17 a 215/45 R17
nevim jak u sedmdesatek, ale cokoliv jine by u 850 drelo.
Dobrý "nikdy never nicemu co je v technicaku"wickey píše:to co je v TP jsou na 99% blaboly.
to, ze ti drou pri plnem rejdu je zajimave - myslim, ze by to nemelo nastavat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé