Přikládám pár fotek pro dokreslení této akce.
Standa přijel červenou 244 a já jsem provětral 745 - Švéda.
P.S. jediný kombík na okruhu

škoda ,Luboší příštěLUBOŠ píše:Pro Honzu a Zdenka:
1/ spojit to s akcí ve Žďáře mě nenapadlo.
2/ akci ve Vysokém Mýtě jsme neorganizovali, ale byli jsme zde jako hosté. :pij:
3/ do budoucna uvažujeme se Standou zorganizovat pronájem okruhu
( byli jsme zde i pro informace )
Pokud zůstaneme u korytaLUBOŠ píše:Pro Honzu a Zdenka:
2/ akci ve Vysokém Mýtě jsme neorganizovali, ale byli jsme zde jako hosté. :pij:
no záleží jak se namastíme žeHonza píše:Pokud zůstaneme u korytaLUBOŠ píše:Pro Honzu a Zdenka:
( byli jsme zde i pro informace )tak máš podporu.
Příště můžeš přijed S90 a ukázat nám to, jak jezdí na suchu.pekelnik píše:ani se mi nechce věřit, že Standa dobrovolně takto ničil svého červeného krasavce. myslel jsem, že přijede nějakou "ludrou" na dojetí..., ale takto šoupat klenotem po dráze![]()
Budu vpuštěn s D24???LUBOŠ píše: 3/ do budoucna uvažujeme se Standou zorganizovat pronájem okruhu
No, aby ji tam nedorazilstanda píše:Lubo, myslíš si, že S90 bude už opravená?![]()
jedno TDI čko tam jezdilo, ale v polovině jízd odjelo na odtahovce, do tý doby bylo ale hodněOndra. píše:Budu vpuštěn s D24???LUBOŠ píše: 3/ do budoucna uvažujeme se Standou zorganizovat pronájem okruhu
...zigula chvalim samozrejme, to se vidi tam ta spousta prace...paradastanda píše:myslím, že když jirkovi osobně pochválíš jeho "žigula", tak tě příště určitě pozve![]()
![]()
![]()
ale aby bylo jasno v nákladech na takovou akci - nájem tratě vs. její kapacita nám dává cifru cca 1000,-Kč na hlavu plus náklady na dopravu, něco stojí gumy..., a s babou (s použitím poučky "dvojnásobné vydání - poloviční zábava") seš na pěti litrech :?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé