Tak jsme byli v sobotu Standa a já pozvání na akci Vysoké Mýto. Měli jsme možnost prohnat naše auta po závodní dráze ve společnosti jiných značek, mnohdy více sportovních modelů než naše Volva. Sešli se zde různé značky automobilů, různého data výroby. Nadšení všech zůčastněných bylo obrovské a panovala zde soutěživá nálada a příjemná atmosféra.
Přikládám pár fotek pro dokreslení této akce.
Standa přijel červenou 244 a já jsem provětral 745 - Švéda.
P.S. jediný kombík na okruhu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) LUBOŠ dne 20 dub 2008 21:43, celkem upraveno 4 x.
Pro Honzu a Zdenka:
1/ spojit to s akcí ve Žďáře mě nenapadlo.
2/ akci ve Vysokém Mýtě jsme neorganizovali, ale byli jsme zde jako hosté. :pij:
3/ do budoucna uvažujeme se Standou zorganizovat pronájem okruhu
( byli jsme zde i pro informace )
LUBOŠ píše:Pro Honzu a Zdenka:
2/ akci ve Vysokém Mýtě jsme neorganizovali, ale byli jsme zde jako hosté. :pij:
Parádně jsme si s Lubošem zařádili, důkladně jsme prohrábli rošty, vyhnali pavouky z výfuků, dorazili už tak dost ojetý pneumatiky a rozhejbali zahálející brzdy - Luboš navíc testoval, kdy mu začne vařit brzdovka
Akce dopadla výborně, celkem jen dva upadlý vejfuky, dvě utržený vrtule u chladiče, po jednom děravým chladiči (voda + olej) a jeden načechranej blatník - nějaká řidička se trefila do rozvaděče, který je umístěn mimo bezpečnostní zóny - já bych to asi nedokázal .
ani se mi nechce věřit, že Standa dobrovolně takto ničil svého červeného krasavce. myslel jsem, že přijede nějakou "ludrou" na dojetí..., ale takto šoupat klenotem po dráze
pekelnik píše:ani se mi nechce věřit, že Standa dobrovolně takto ničil svého červeného krasavce. myslel jsem, že přijede nějakou "ludrou" na dojetí..., ale takto šoupat klenotem po dráze
Příště můžeš přijed S90 a ukázat nám to, jak jezdí na suchu.
Huh, Vysoke myto ...pekny, moc pekny, i fotky.
Nevedel jsem zas nic! Ale k tem zigulum by sedela treba Skoda 110R, veteranek po dedovi, s tim bych tam opatrne pokrouzil...
myslím, že když jirkovi osobně pochválíš jeho "žigula", tak tě příště určitě pozve
ale aby bylo jasno v nákladech na takovou akci - nájem tratě vs. její kapacita nám dává cifru cca 1000,-Kč na hlavu plus náklady na dopravu, něco stojí gumy..., a s babou (s použitím poučky "dvojnásobné vydání - poloviční zábava" ) seš na pěti litrech :?
standa píše:myslím, že když jirkovi osobně pochválíš jeho "žigula", tak tě příště určitě pozve
ale aby bylo jasno v nákladech na takovou akci - nájem tratě vs. její kapacita nám dává cifru cca 1000,-Kč na hlavu plus náklady na dopravu, něco stojí gumy..., a s babou (s použitím poučky "dvojnásobné vydání - poloviční zábava" ) seš na pěti litrech :?
...zigula chvalim samozrejme, to se vidi tam ta spousta prace...parada
Naklady samozrejme: najem + to co si kdo ponici si plati sam gumy urcite pouzit nejake rovnou na odpis ale zas aby se to dalo odjet, a i nejake low end disky na to - plechace treba ne?