Nepravidelně pravidelné setkání Zlín, duben 2008
- Autor
- Zpráva
-
- Servisman
- Vůz: S80, 2,4
Něco málo foto, než Pavel dodá foto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jardo, vůbec jsem si nevšiml, že jsi také fotil. Na fotky, které fotil Pavel se také těším. Hlavně na sbírku Volvo-motorů. Ty si určitě budu archivovat. Jednou to bude mít sběratelskou hodnotu. 

-
- Vůz: V40, 2.0i B4204S2, r.v.99, manuál
To si chceš nechat jenom polovinu fotek?Wroclaw píše:Hlavně na sbírku Volvo-motorů. Ty si určitě budu archivovat. Jednou to bude mít sběratelskou hodnotu.

Máš pravdu, polovina je málo.................když už něco chtít, tak všechno!libre píše:To si chceš nechat jenom polovinu fotek?Wroclaw píše:Hlavně na sbírku Volvo-motorů. Ty si určitě budu archivovat. Jednou to bude mít sběratelskou hodnotu.

-
Tak, konečně jsem se vrátil z cest..... Když on se tak těžko pouští volant volvíka......
-
a přehlídka volvomotorů - povšimněte si prosím motoru s nápisem GDI - to čučíte, co ?

Jinak děkujem Vraťo za bezvadnou organizaci dalšího parádního a pohodového pravidelně nepravidelného povinně dobrovolného volvo minimaxisrazu s mezinárodní účastí.
Doufám, že po zjištění, kdo Ti to bouchá pod okny se na mě nezlobíš....

Jinak děkujem Vraťo za bezvadnou organizaci dalšího parádního a pohodového pravidelně nepravidelného povinně dobrovolného volvo minimaxisrazu s mezinárodní účastí.
Doufám, že po zjištění, kdo Ti to bouchá pod okny se na mě nezlobíš....

-
- Vůz: V40, 2.0i B4204S2, r.v.99, manuál
Výborně
, už jsem to chtěl pourgovat. 

Pavle, tak to se Ti povedlo...........................
To víš, že se nezlobím, naopak....................pro mě to byl příjemný šok vidět Tebe pod mými okny. Tento týden tady zabloudily tři Volvo vozy Tvá 40-tka, jedna XC 70-tka a jeden Turek s kamiónem, samozřejmě také značky Volvo. Jede přes celou Evropu a GPS-ka ho navedla zrovna ke mně. Zajímavé!!! A vzhledem k tomu, že soused také vlastní vůz této značky, začínám se příjemně obávat, že tady ta naše samota za Moravou začíná být pěkně Volvo-začarovaná.