Fantazie... BMW, Audi, MB pokles, Volvo nárůst - u V/XC70 solidní, u S80 přímo famózní...

Omyl! Přizpůsobily.tnemec píše:Aneb nové modely se povedly...
Povedly se z ekonomického pohledu.dali píše:Omyl! Přizpůsobily.tnemec píše:Aneb nové modely se povedly...![]()
nerekl bych ze zaopicnost ale same cipoviny pro ty co nevedi co by co...tnemec píše:Povedly se z ekonomického pohledu.dali píše: Omyl! Přizpůsobily.![]()
A IMHO se ani nepřizpůsobily. Volvo mělo vždy mnoho potenciálních kupců. které odrazovala technologická "stoletzaopičnost" ve věcech typu adaptivní tempomat, keyless, el. zadní vrata, a v nabídce motorů. To novým modelem Volvo dohnalo a z mé zkušenosti dokázalo na 90 % zůstat "Volvem"...
Maximalní souhlas, taky to tak cítím je to moje noční můra.dali píše:No podle mě to stejně bude vopruz, až tahle vlna dorazí k nám naplno, Volvo CZ zahájí agresívní cenovou politiku a pašíkový kravaťáci přesednou do Volva. Myslím že mě nebude bavit až každá druhá vypatlaná p**ka (co to dneska říká o Audině) bude říkat, že Volvo je nejlepší auto, protože ho má Franta manažer, co bydlí v největším domě z jejich ulice.
+ eště k tomu začnou Volva bejt zajímavý pro čorkaře
Bobika píše:Kravaťákům je jedno v čem jezdí
Prijde prece superblb IIlakio píše:Bobika píše:Kravaťákům je jedno v čem jezdí
takze len dufat ze skoda pride s niecim novym
Ad PS - odpouštím ti.Bobika píše:Já neměl na mysli nafrněnost "nás" normálních Volvařů, ale těch buzen v kravatách, které si musí pořád něco na silnici dokazovat. Kravaťákům je jedno v čem jezdí, každopádně to v čem jezdí je naprosto IN a No. 1. Pokud se tyto hovada přeorientují na Volva, tak to bude silná přesilovka proti "normálním" majitelům Volv. A pak bude Volvo spojováno s neohleduplnými dobytky a tam já být nechci, protože se tak na silnici nechovám. A protože Volvo začalo mít v nabídce velmi kvalitní ropáky (D5) a moderní design, tak ten přechod kravaťáků do Volv nelze vyloučit.
PS. - tímto se omlouvám všem majitelům Volv, které nosí v práci oblek a chovají se na silnici jako lidi (ale mám pocit, že jich moc nebude).
Omyl, tohle se už jednoznačně stalo, stačí zajet do Prahy, ale poslední dobou už to nacházim i jinde. Nová Volva prostě krom klasických Volvařů používají i nobobové, protože Volvo, ač se to někdy nezdá, je u nás vcelku pojem. Kolikrát jsem se setkal s lidmi, kteří o Volvu nic moc nevěděli, ale měli k němu automaticky úctu (když pro nic jiného, tak pro bezpečnost). Jedinou výhodou je, že k němu moc nepřecházejí závodníci, protože, jak psal Tomáš, Volvo moc na sportování nejni a Rka se už nevyrábí.Bobika píše:.... A protože Volvo začalo mít v nabídce velmi kvalitní ropáky (D5) a moderní design, tak ten přechod kravaťáků do Volv nelze vyloučit.)....
A co je špatného na tom býti nabobem, který se k Volvu dostane z prosté úcty ke značce? Jak si myslíš, že jsem se k Volvu dostal já?hroch32 píše:Omyl, tohle se už jednoznačně stalo, stačí zajet do Prahy, ale poslední dobou už to nacházim i jinde. Nová Volva prostě krom klasických Volvařů používají i nobobové, protože Volvo, ač se to někdy nezdá, je u nás vcelku pojem. Kolikrát jsem se setkal s lidmi, kteří o Volvu nic moc nevěděli, ale měli k němu automaticky úctu (když pro nic jiného, tak pro bezpečnost). Jedinou výhodou je, že k němu moc nepřecházejí závodníci, protože, jak psal Tomáš, Volvo moc na sportování nejni a Rka se už nevyrábí.Bobika píše:.... A protože Volvo začalo mít v nabídce velmi kvalitní ropáky (D5) a moderní design, tak ten přechod kravaťáků do Volv nelze vyloučit.)....
Mně osobně z toho vyplývá, že abych nezapad do téhle "moderní kategorie", tak vždycky říkám, že mám staré Volvo - takovou tu hranatou krabici. Ale asi se budu muset poohlídnout po nějaké té dvojce či sedmě, aby to bylo jasné i na první pohled....
Není nic špatného dostat se k autu z úcty ke značce. Špatné je býti nabobemtnemec píše:A co je špatného na tom býti nabobem, který se k Volvu dostane z prosté úcty ke značce? Jak si myslíš, že jsem se k Volvu dostal já?hroch32 píše: Omyl, tohle se už jednoznačně stalo, stačí zajet do Prahy, ale poslední dobou už to nacházim i jinde. Nová Volva prostě krom klasických Volvařů používají i nobobové, protože Volvo, ač se to někdy nezdá, je u nás vcelku pojem. Kolikrát jsem se setkal s lidmi, kteří o Volvu nic moc nevěděli, ale měli k němu automaticky úctu (když pro nic jiného, tak pro bezpečnost). Jedinou výhodou je, že k němu moc nepřecházejí závodníci, protože, jak psal Tomáš, Volvo moc na sportování nejni a Rka se už nevyrábí.
Mně osobně z toho vyplývá, že abych nezapad do téhle "moderní kategorie", tak vždycky říkám, že mám staré Volvo - takovou tu hranatou krabici. Ale asi se budu muset poohlídnout po nějaké té dvojce či sedmě, aby to bylo jasné i na první pohled....
Uživatelé procházející toto fórum: Tod2