pri nastartovanem motoru, pri zarazenem neutralu se radici paka docela dost hybe-je to ok?popr. co to znaci?myslim, jestli je to treba priznak nejakeho vetsiho problemu
spojka je hodne tvrda!!a to jsem celkem zvyklej.mel jsem 205 a tam byl podobny problem, ale neresil jsem to.u tohohle auta jsem to spis necekal.cim to muze byt?jel jsem zatim parkrat (ta STK) a zda se mi, ze zabira celkem v pohode.
na palubce mi nefunguje ukazatel benzinu a teploty a ani kilometrovnik (kdyby to nebylo takhle dohromady, tak je mio to celkem fuk, ale takhle je to celkem nejistota

koukal jsem pod sedacku a jsou tam nejake dva svazky dratu, tak mi prijde, ze sedacka ma vyhrivani.kde muzu hledat "diru" na ty konektory?
posledni vec-da se podle toho GLE zjistit, co tam ma byt za vybavu?ja mam napr jen jeden cudlik na vyhrivani sedacek, jen jedno el. okenko...
omlouvam se, mozna nektere otazky nejsou formulovany spravne, ale jak pisu vyse, jsem zacatecnik.volvo me strasne chytlo a chtel bych si ho dat dohromady, kastle je ok, tak mi prijde, ze jeste neco vydrzi.diky za kazdou drobnost