Thule 591 nebo Atera by se mi samo líbily, ale to je jiná cenová kategorie, pro příležitostní převoz asi zbytečný luxus. Za postřehy díky všem.
Ahoy, mám. Koupil jsem na inzerát nějaké starší No-Name a fungují skvěle. Problém jsem nikdy neměl. Když mám kola nahoře, tak jezdím max. do 100 km/hod. Ale jinak to moc neřeším.Harry píše:Má nebo používá je někdo? ...
Tak je pořádně přivaž a nespoléhej jen na držák - dělal bych to i u těch nejlepších držáků...Harry píše:Má nebo používá je někdo? Chtěl bych si dva pořídit, ale nevím jak vybírat. Moc často je nepoužiju, takže za ně nechci moc utratit, ale zase nechci aby mi ty kola cestou uletěly
.
Thule 591 nebo Atera by se mi samo líbily, ale to je jiná cenová kategorie, pro příležitostní převoz asi zbytečný luxus. Za postřehy díky všem.
Jarku, my je nemáme skládací.jarek.krizan píše:Vždyť máte Volva, já převážím kola v kufru a to mám sedany.
Já taky ne, ale musím sundat přední kolo na biciklech, jinak bych nezavřel víko. 26´kolo, tam ale nacpu celé, pokud mám jinak kufr prázdný. Nosič jsem chtěl taky, ale ten na tažné dozadu, jenže jsou moc drahé.vcar píše:Jarku, my je nemáme skládací.jarek.krizan píše:Vždyť máte Volva, já převážím kola v kufru a to mám sedany.![]()
![]()
tak příčníky já samozřejmě mám, proto o nich nepíšu. mám hagusy a na ně příčníky.vcar píše:Jde o to, že když budeš mít "kolejnice" na kola, tak potřebuješ i příčníky mezi hagusy. To je, myslím, větší problém. Ty nosiče stačí obyčejný. Když na ně kola pořádně přiděláš, tak něco vydrží.
Tak nevyhazuj zbytečně prachy, zvlášť, když to použiješ jen občas. Řemínky jdou i z kočárků, ale bez nich bych nejel.Harry píše:tak příčníky já samozřejmě mám, proto o nich nepíšu. mám hagusy a na ně příčníky.vcar píše:Jde o to, že když budeš mít "kolejnice" na kola, tak potřebuješ i příčníky mezi hagusy. To je, myslím, větší problém. Ty nosiče stačí obyčejný. Když na ně kola pořádně přiděláš, tak něco vydrží.
Pavel-K píše:...Dlouho jsem nechápal co mi otec chce, když jsem (po asi 2 denním ježdění s kolama nahoře) vjíždel k němu do garáže - 2,2m vysoké s kolama nahoře. Od té doby, nepodceňuju zuřivou gestikulaci.....![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé