37°47'30.51" N x 122°26'03.74"W

K nalezení na google earth nebo maps.google.com. Je to roh Fillmore a Washington v San Francisku. Při natočení mapy k severu je to v ulici vedoucí na sever pravý barák

10 min čistého času. Takzvaná "chvilka na pročištění hlavy při plnění náročných úkolů reálného kapitalismu".wickey píše:asi jsi celkem zavalen praci, co?
EH? To je bonmot nebo mi něco uniklo?eLzyx píše:kdyby se v tom člověk šťoural ještě víc, tak by třeba i mohl zjistit, že přes ulici bydlí majitel Volva S60 (spz 5BVM78S)
v této ulici je na USA celkem dost Volvíků ... XC90, nějaká dvojka
Fakt že joeLzyx píše:kdyby se v tom člověk šťoural ještě víc, tak by třeba i mohl zjistit, že přes ulici bydlí majitel Volva S60 (spz 5BVM78S)
v této ulici je na USA celkem dost Volvíků ... XC90, nějaká dvojka
Ale Volve, to není 850, ale 940, když už to nepoznáš, dá se to i přečíst vzadu na kufrutomik píše:2384 Jackson St - červená 850, 2166 Jackson St - eukalyptus 900, konečně taky nějaký Saab
jasne, za $14.95 ti ji i sejmou laserem z druzicedali píše:Uměli by mi americký soudruzi hodit voko před barák, abych viděl v compu jestli se mi po mý včera umytý 70 zase neválí kočka?
koch píše:jasne, za $14.95 ti ji i sejmou laserem z druzicedali píše:Uměli by mi americký soudruzi hodit voko před barák, abych viděl v compu jestli se mi po mý včera umytý 70 zase neválí kočka?
Koukám spíš velkej brácha Gugl než strejda...tnemec píše: Fakt že joAť žije Strejda Gugl.
$7.95drewid píše:Umí mi strejda gůgl taky zjistit kde se zrovna fláká moje stará?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]