Dvojkaři, mrkněte se na spodní část středové konzoly...

I sem v něm seděl, v Ženevěpekelnik píše:měl jse,m možnost přesně tento model RR vidět na vlastní oči na autosalonu v Tokyu a vůbec se mi nelíbil. to Phantom 1, Silver spur nebo cloud je jiná písnička.
RR je moje nejoblíbenější značka. vzhledem k mým finančním možnostem jsem si zatím žádný nekoupil.
ale jednou... kdo ví
standa píše:dvoudvéřovej rols je jak pětidvéřový ferari![]()
...řidič vystupuje, distinguovaně obchází vůz a noblesně sklápí přední sedadlo, abych mohl vystoupit![]()
fuj, fuj, fuj
Obávám se, že PC nebude zrovna ta položka, která bude v životě s RR kruciální. Fokusoval bych především na TCO.wickey píše:panove, nejlepsi na tom je, ze Silver Shadow I se v UK da sehnat jiz kolem 5000,- liber, v top stavu kolem 10000,- liber - to uz je cena, kterou si muze dovolit hodne lidi.
Určitě měli vzadu tříhrnek ve stříbře a s konvičkou na mlíko jako standartní výbavu pro fony a šejkydrewid píše:Copa to má dražší ramena a kotouče než fábie? A dělaly se taky tříhrnky ?
v tom problém nejni, ale na plat pro řidiče zatim nemám...wickey píše:panove, nejlepsi na tom je, ze Silver Shadow I se v UK da sehnat jiz kolem 5000,- liber, v top stavu kolem 10000,- liber - to uz je cena, kterou si muze dovolit hodne lidi.
Zkus tatínka nebo si vydělat...wickey píše:no na silver shadow nebo silver spirit si brousim zub jiz dlouhojen kde brat ty penize..
dobra rada nad zlatotnemec píše:Zkus tatínka nebo si vydělat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé