https://youtube.com/watch?v=IfMLeyjzcEc
Tak konečně vím, čí to je to "ohnivé auto". To teda upřímnou soustrast. Moje má najeto 160 tis. a taky kvalitně servisuju, tak doufám, že mě to nepotká (radši se kouknu do garáže...). Jaká byla příčina požáru? Nechal jsi to prověřit třeba hasičema? Fakt by mě zajímalo, co se s tím stalo.. to víš, rád bych tomu předešel... Jinak se Španělem naprostá spokojenost, přivezl mi ho kamarád cca. před 4 roky z Německa a od té doby jen měním olej a liju benzín. Teď jsem udělal pro jistotu rozvoďák. Super kára, fakt si nestěžuju. Chci říct, že ho rozhodně nebudu prodávat kvůli nějaké chybě..prostě Volvo je VolvoeLzyx píše:no měl by jsi s tí nákupem Volva máknout, ať nedopadneš jako moje máti
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... bcc4e69fdc
koukám, že máš i stejný rok výroby, asi stejný motor (kódově ... AFT), kolik pak to má najeto? To naše mělo cca 150 000km. A přestože bylo pravidelně servisováno v autorizáku, tak se prostě jen tak vzňalo.
Když zamkneš auto, tak můžeš (otevřeným oknem) za ty čudly tahat jak chceš, ale stejně nic neodemkneš...koch píše:jinak daji se urcite vymenit ty cudliky za hladke nebo kratsi... proste to vysroubujes a das tam jine
Takovy pumpičky použivam v praci hlavně na montažich potřebuješ podložit skřin nebo něco tešiho... ten poltařek strčiš i do 2mm spary a jen zapumpuješ ma to pořadnou silumates píše:No něco na tom asi bude. Vím, že se to dá takhle vytáhnout, ale že na to klucíí mají i takové udělátka jako ruční pumpičku k odtažení dveří, tak to vidím prvně (vím, jsem ještě mladý a nezkušený). Každopádně nejsem takovej prznič abych ty stávající kolíky uřízl pilkou a hotovo. Budu se muset po něčem poohlídnout..
yoby píše:Lachtane, ruce patří na volant, nebo nanejvejš na stehno spolujezdkyně. Ostatní je prohřešek proti bezpečnosti
jj, hasiči to určili jako samovznícení motorových výparů, které se po vypnutí motoru nahromadily v oblasti vzduchového filtru. Pak už k rozšíření ohně dopomohlo dobré odvětrávání garáže.mates píše:Tak konečně vím, čí to je to "ohnivé auto". To teda upřímnou soustrast. Moje má najeto 160 tis. a taky kvalitně servisuju, tak doufám, že mě to nepotká (radši se kouknu do garáže...). Jaká byla příčina požáru? Nechal jsi to prověřit třeba hasičema? Fakt by mě zajímalo, co se s tím stalo.. to víš, rád bych tomu předešel... Jinak se Španělem naprostá spokojenost, přivezl mi ho kamarád cca. před 4 roky z Německa a od té doby jen měním olej a liju benzín. Teď jsem udělal pro jistotu rozvoďák. Super kára, fakt si nestěžuju. Chci říct, že ho rozhodně nebudu prodávat kvůli nějaké chybě..prostě Volvo je VolvoeLzyx píše:no měl by jsi s tí nákupem Volva máknout, ať nedopadneš jako moje máti
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... bcc4e69fdc"
koukám, že máš i stejný rok výroby, asi stejný motor (kódově ... AFT), kolik pak to má najeto? To naše mělo cca 150 000km. A přestože bylo pravidelně servisováno v autorizáku, tak se prostě jen tak vzňalo.
Hele, nejsi ty Tomáš a nemáš volant vpravo?Sibr píše:yoby píše:Lachtane, ruce patří na volant, nebo nanejvejš na stehno spolujezdkyně. Ostatní je prohřešek proti bezpečnostiA jak mám teda vychovávat cyklisty? On takový výchovný pohlavek sem tam neuškodí
Tak to je teda mazec! Když mě měnili vzducháč, tak byl prý tak zasr.ný, že tam byl snad z výroby... a nic nechytlo. Švára koupil octávku se stejným motorem, tak mu tuto novinku řeknu, určitě bude rádeLzyx píše:jj, hasiči to určili jako samovznícení motorových výparů, které se po vypnutí motoru nahromadily v oblasti vzduchového filtru. Pak už k rozšíření ohně dopomohlo dobré odvětrávání garáže.
Dle hasičů je to velice častá závada u tohoto typu motoru - stává se to i u octávií se stejným motorem.
Doporučení jak tomu předejít - neexistuje. Možná jen často měnit vzduchový filtr (prachové částečky můžou způsobit to vznícení výparů) nebo pojistit proti živlům.
Jinak to naše bylo taky před 4ma rokama dotažený z DE s 44500km(podloženo serviskou a účtenkama).
Takže to video není tvůj návod na použití toho gumovýho polštářkuStalin píše:...Ale auto sem s tim ještě neotviral..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé