Děkuji předem za Vaše fundované odpovědi a za přihmouření oka nad mým lama-dotazem!
když chlap nemá ve svých jednatřiceti letech jasno ve velikosti svých koulích, tak ať netahá vozejky!Richardz píše:...ona ta koule je moc velká!...
...Existuje nějaká redukce, bych mohl do tej díry dát tu menší kouli?
A netlačí tě ve slipech???standa píše:když chlap nemá ve svých jednatřiceti letech jasno ve velikosti svých koulích, tak ať netahá vozejky!Richardz píše:...ona ta koule je moc velká!...
...Existuje nějaká redukce, bych mohl do tej díry dát tu menší kouli?![]()
všechny moje koule jsou iso50, jaké mají ostatní?
To jsi dobrej, mě je přes padesát a ještě jsem to nezjistil. Nebyl náhodou moc utaženej závěs na vozejku?Richardz píše: Ve svých jednatřiceti letech jsem zjistil, že jsou dva druhy závěsnejch na osobáky
Ten závěs na vozejku je prostě ouzkej. Ta koule je nasazovací a tažný je do 1900kg, takže to nejspíš celý bude celkově masívnější než ty běžný.Honza píše:To jsi dobrej, mě je přes padesát a ještě jsem to nezjistil. Nebyl náhodou moc utaženej závěs na vozejku?Richardz píše: Ve svých jednatřiceti letech jsem zjistil, že jsou dva druhy závěsnejch na osobáky
Vem šupleru a změř tu kouli.Richardz píše:Ten závěs na vozejku je prostě ouzkej. Ta koule je nasazovací a tažný je do 1900kg, takže to nejspíš celý bude celkově masívnější než ty běžný.Honza píše:To jsi dobrej, mě je přes padesát a ještě jsem to nezjistil. Nebyl náhodou moc utaženej závěs na vozejku?
Zkrátka mě zajímá, jestli se dá sehnat slabší hák, který by pasoval do mýho tažnýho.
A povolil jsi vůbec tu tlamu na vozíku???Richardz píše:Ten závěs na vozejku je prostě ouzkej. Ta koule je nasazovací a tažný je do 1900kg, takže to nejspíš celý bude celkově masívnější než ty běžný.Honza píše:To jsi dobrej, mě je přes padesát a ještě jsem to nezjistil. Nebyl náhodou moc utaženej závěs na vozejku?
Zkrátka mě zajímá, jestli se dá sehnat slabší hák, který by pasoval do mýho tažnýho.
a ty jsou ovládaný hlavou , že by to bylo tam?Richardz píše: takže nevylučuju, že to bylo rukama :?
Určitě to bylo rukama.Richardz píše:Nepřipojoval jsem vozejk poprvý, ale vždy to bylo za jiný auto. Zkusím to dnes ještě. Dělal jsem to už za tmy a navíc po celodenní práci na zahradě :ziv: takže nevylučuju, že to bylo rukama :?
Richardz píše:Pyramidální záhada mojí "hypertrofované koule" jest konečně vyřešena! Závada byla na sousedovu vozíku. Ten jistící klín byl nějak prapodivně zblastlen![]()
Holt žádný učený z nebe nespadl...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé