P.S. Neprodá někdo ještě jeden samosvor pro Bídáka???
Dobrý, Bídák s náma nemluví?Jarda S40 píše: P.S. Neprodá někdo ještě jeden samosvor pro Bídáka???
Áha, tak to jo. Tak já budu zticha aby se to neprofláklo.Jarda S40 píše:To nevím, ale on byl tak nadšen, že bych mu ho chtěl koupit a namontovatRád mu dělám radost
Sakra, z tebe bude za chvíli ještě větší světec, jak ze svatého Džona Nepomuckého...Jarda S40 píše:To nevím, ale on byl tak nadšen, že bych mu ho chtěl koupit a namontovat...
Lachtan píše:Sakra, z tebe bude za chvíli ještě větší světec, jak ze svatého Džona Nepomuckého...Jarda S40 píše:To nevím, ale on byl tak nadšen, že bych mu ho chtěl koupit a namontovat...
K předohrabům je jediná možnost.Drtic píše:Dlouho uz me samosvor taky laka... tak to jsem netusil, ze to ma az takhle paradni ucinek. Jak je to s predohrabama? Maj vepredu taky nejakou obdobu?
ja jsem od nedelniho rana lital po praze se svou sedmici a jeste k vecceru jsem si udelal vylet po zledovatelem okoli... potrebuju si jeste trochu uzit zabavy nez sedmice pujde z domu....Jarda S40 píše:On ten automat je v tomto taky k nezaplacení. pokud vážně zapadnu, je to daleko nejcitlivější na rozjezd. Ideální kombinace. Samo sebou jindy je zase lepší manuál, třeba na blbnutí v zatáčkách smykem automat nejde.
P.S. škoda že to bylo narychlo, příště bychom ohli udělat akcičku????
V pohodě, nic se nedějeJarda S40 píše:4Conan - Louka u koupaliště a okolí. Mohl jsem ti zavolat, ale bylo to strašně narychlo. Zkusil jsem Bídáka a když se chytl, tak jsme vyrazili. Věděl jsem, že dneska to už nepůjde.
TsTs f sobotu smě (čti jsi mě) poslal k šípku že seš u bídáka a f neděli lítáš něgde po zasněžených pláních a stepích....já ci takýýýý.Jarda S40 píše:4Conan - Louka u koupaliště a okolí. Mohl jsem ti zavolat, ale bylo to strašně narychlo. Zkusil jsem Bídáka a když se chytl, tak jsme vyrazili. Věděl jsem, že dneska to už nepůjde.![]()
4Jojo a Standa - možná ho dávali až do pozdějších ročníků??? Jinak ho má pokud vím ještě Adam, ale nevím zda do Sedmy nebo Dvojky.
4 Conan Drtič - zahlédl jsem něco na nettu jako samosvor pro předohraby, bylo to na nějakém internetovém prodeji tuning dílů. Ale nevěnoval jsem tomu pozornost, nicméně určitě to vygooglíte
Omyl, v pondělíPavel V píše:TsTs f sobotu smě (čti jsi mě) poslal k šípku že seš u bídáka a f neděli lítáš něgde po zasněžených pláních a stepích....já ci takýýýý.Jarda S40 píše:4Conan - Louka u koupaliště a okolí. Mohl jsem ti zavolat, ale bylo to strašně narychlo. Zkusil jsem Bídáka a když se chytl, tak jsme vyrazili. Věděl jsem, že dneska to už nepůjde.![]()
4Jojo a Standa - možná ho dávali až do pozdějších ročníků??? Jinak ho má pokud vím ještě Adam, ale nevím zda do Sedmy nebo Dvojky.
4 Conan Drtič - zahlédl jsem něco na nettu jako samosvor pro předohraby, bylo to na nějakém internetovém prodeji tuning dílů. Ale nevěnoval jsem tomu pozornost, nicméně určitě to vygooglíte
Uživatelé procházející toto fórum: Weight