Zavrela me zenska na kruhaku, a ja byl nucen.. abych to do ni nenasil (asi by to neprezila, jela v takovym malym s....) preskocit obrubik a odneslo to PP kolo, uhnul jsem napravnici a spojovacku a prorazil olejovej filtr. Filtr jsem koupil, olej dolil, napravnici mezli dvema stromama narovnal (auto chyceno za zadek, a hupcukem jsem natahoval za rameno.. a ejhle, ono se to vratilo na spravny misto -nerikam ze je to originalni oprava, ale ja potreboval dojet).
Ale to jen abyste byli v obraze.
Pak jsem jel asi 100Km, a najednou koukam.. prestalo svitit jedno brzdovy svetlo.. (smula asi)
Druhy den jsem nastartoval, a prestalo svitit jedno predni svetlo (taky smula, ale zacinalo mi to bejt divny)
Druhy den pozdeji, na me po nastartovani zacalo svitit ABS + Tracks .. po 10minutach jizdy a znova nastartovani to svitit prestalo.. Ale co mi bylo hodne divny, ze byl v interieru citit elektrolyt. No nic domu jsem nejak dojel s tim, ze to dneska budu resit - ale jeste rano jsem potreboval do skoly. Dnes jsem nastartoval v pohode, zapnu radio a - nad 1100ot/min radio prestalo hrat, nad 1150ot/min se na me rozsvitila kontrolka SRS, nad 1200ot/min prestala svitit pristrojovka a nad 1300ot/min mi praskly kompletne vsechny predni zarovky

Takze otazka cim to muze bejt ? ma 850tka nekde nejakej regulator napeti z altiku ? asi ma ze ano... 1. Kde je situovanej ? 2. Da se nekde sehnat novej ? 3. Nebo nema nekdo starej ? 4. nesouvisi to nejak divne s tou nehodou ?
Diky za pripadne rady, a sorry za roman..