proste brutus

zadek auta byl skoro na zemi

zajimalo by me jestli se neda nejak zvednout natlakovani tlumicu? nebo nejakym jinym zpusobem
Snad i do S60tky jdou Nivomati tak to by mohlo být řešení tvého problémukiller píše:na silvestra jsem jel na hory a byl jsem pekne nalozenej suda 50l+chlazeni, par flasek, bagly a 4 lidi na strese box
proste brutus
zadek auta byl skoro na zemi
zajimalo by me jestli se neda nejak zvednout natlakovani tlumicu? nebo nejakym jinym zpusobem
No vzhledem k ceně tvého auta bych to zase tak drahé neviděl.killer píše:jj to by se mi libilo
ale to je opravdu drahe reseni
Pokud myslíš stavitelnou tuhost tlumičů,tak ta ti zadek nezvedne,pouze udělá sportovnější tlumení.Existují Nivomaty,které jdou přifoukat,ale nevím jestli se vyrábí i na nové modely.koch píše:no mam pocit ze takove tlumice existuji... je tu nekde odkaz na stranku kde ma typek nafocene jak tunil 850 a mel tam tlumice s takovym kohoutkem![]()
mozna je neco takove i na s60
jinak pri tech nivomatech se tam toho meni myslim vic... a myslim ze to rozhodne nebude jen "par kacek" drazsi...
Přesně! Měníš jen rychlost přepouštění. Musel bys vyřešit nějakej bastl na stavitelný předpětí pružin. Teoreticky by to asi na spodních myskách pružin udělat šlo, ale bál bych se s tím jezdit.martinopel píše:Pokud myslíš stavitelnou tuhost tlumičů,tak ta ti zadek nezvedne,pouze udělá sportovnější tlumení.
zlata americka auta to by se mi take libilo jen prijet k benzince a nafouknoutaphex píše:Jednou jsem v USA koupil tlumiče, od kterých vedli hadičky napojený na jeden centrální ventilek. Měl jsem je jen na zadní nápravě. Na benzínce se silnějším kompresorem jsem si to nafouknul na jakou jsem chtěl výšku a tvrdost. Už je to pár let, kupoval jsem je na Caddillac, ale pamatuju si že byli dost levný. Stáli určitě do 100 dolarů.
Nebo dát každýmu kdo bude sedět vzadu do ruky pumpičku a nechat je aby si to svezení odpracovali :mrgreen:killer píše:zlata americka auta to by se mi take libilo jen prijet k benzince a nafouknout
pumpicku k tomu sudu piva a predelat ventilky az jsou navzajem kompatibilnidali píše:Nebo dát každýmu kdo bude sedět vzadu do ruky pumpičku a nechat je aby si to svezení odpracovali :mrgreen:killer píše:zlata americka auta to by se mi take libilo jen prijet k benzince a nafouknout
jj kdyz jsem vezl suda s chlazenim tak jsem si rikal ze bych pipu hned zabudoval do palubovky :pij:koch píše:pumpicku k tomu sudu piva a predelat ventilky az jsou navzajem kompatibilnidali píše: Nebo dát každýmu kdo bude sedět vzadu do ruky pumpičku a nechat je aby si to svezení odpracovali :mrgreen:
je absolutne pouzitelnej a goodkiller píše:jj :pij:
jak ti vlastne funguje ten vestavenej fon?
je vubec pouzitelnej
no snad se tu pani inzenyri ze Svedska nedozvihonza_S60 píše:Jedine bych to resil nakupem jeste jedny simky a kdyz vlezu za volant tak si na svem telefonu nastavim presmerovani hovoru na simku do auta. Jinak to asi vazne nepujde.
Jinak jsem se vazne nasmal nad popisem stehovani KilleraKdyby inzenyri z volva videli jak se v Cesku bude zachazet s manazerskym vozem, to by se asi divili
![]()
Na podobnou akci bych spis asi jel v nejake dodavce nebo kombikuAle dobre ze vim, kolik toho S60 uveze. Myslim ze v tomhle pripade by nepomohly ani Nivomaty, to vidim spis na vymenu za Mercedes Vito
:mrgreen:koch píše:jo to jsem si tehdy myslim kupoval t68 ericsson a ten mel bluetooth...
uplna pecka akorat mi to pripadalo jako kdyby jsem mel barevnou televizi na opustenem ostrove uprostred pacifiku... nic se s tim nedalo delat...
hm zajimavy nemas nekde nejake fotky ci odkazhermanson píše:Videl jsem kdysi takovou sadu vzduchovych mechu vcetne maleho kompresoru na 12v/original urcenou pro dodavky/ktere se nechaly domontovat navic k originalnimu odpruzeni a pri velkem zatizeni to melo podporovat originalni odpruzeni!Ale nevim jakej by to melo vliv na bezpecnost jizdy u takoveho vozidla kdyby jsi sud a bagaz vylozil a zapomnel to vypustit.Z vlastni zkusenosti vim jak skace u nakladaku vzduchem pruzena nezatizena naprava!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé