OT: ...to na to železářství máš speciální skříň 1x1 m s nadepsanýma háčkama, že?Fery píše:Dobrá zkušenost pro to, aby sis nechal udělat druhé klíče. Mám je v záloze ke všem svým autům ...
Doufám, že tím " železářstvím " myslíš jenom ty klíčky !!!Pablo píše:OT: ...to na to železářství máš speciální skříň 1x1 m s nadepsanýma háčkama, že?P.
Samozřejmě, že klíčkyFery píše:Doufám, že tím " železářstvím " myslíš jenom ty klíčky !!!Pablo píše:OT: ...to na to železářství máš speciální skříň 1x1 m s nadepsanýma háčkama, že?P.
Jinak klíčky mám na věšáčku, na začátku je 240 a na konci 960. Pěkně seřazené. Ale mám problém. Ten věšáček má 10 háčků a některé jsou prázné. Chtělo by to asi časem doplnit ...
Fery píše:Po dnešním jednání na Moravě si někteří jedinci mohou myslet, že jsem víc blázen, než zběratel. Jsem trochu jiný, než ostatní ...
Kdyby jen trošku.Fery píše:Po dnešním jednání na Moravě si někteří jedinci mohou myslet, že jsem víc blázen, než zběratel. Jsem trochu jiný, než ostatní ...
Fery píše:Po dnešním jednání na Moravě si někteří jedinci mohou myslet, že jsem víc blázen, než zběratel. Jsem trochu jiný, než ostatní ...
To jako že, ze čtyř procent je normální?jojo píše:Fery píše:Po dnešním jednání na Moravě si někteří jedinci mohou myslet, že jsem víc blázen, než zběratel. Jsem trochu jiný, než ostatní ...
4%?
Tak to rozhodně NE !!!jojo píše: 4%?
Hele, neriskuj mladíku. Rokama leckterý jedinec změní žebříček hodnot a já jsem se posunul k Volvům...Honza píše: To jako že, ze čtyř procent je normální?
Dovolil bych si Tvé rčení poupravit: "A jsem naučenej, když něco, tak pořádně a ve velkým "Fery píše:Hele, neriskuj. Rokama leckterý jedinec změní žebříček hodnot a já jsem se posunul k Volvům...Honza píše: To jako že, ze čtyř procent je normální?
A jsem naučenej, když něco, tak pořádně ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé