Nepravidelně pravidelná setkání Zlín 16.Prosinec 2007
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V40, 2.0i B4204S2, r.v.99, manuál
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Na prosincovém zlínském minisrazu v Restauraci U Staňků se objevilo celkem 7 vozů. Jeden nás však opustil již před společným fotem. Po něm následovala cca 10 km spanilka.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Jako vždycky to bylo moc prima. Jako vždycky jsem na odchodu zjistil, že si např. s Pekelníkem, příp. s Wroclavem ale i Jarkem, Tomem i ostatními mám co povídat asi tak měsíc.....
Bylo to super, vznikly i zajímavé plány, a i přes nepřízeň místních hospod to dopadlo dobře. Vzhůru na minisraz v Lednu !
Bylo to super, vznikly i zajímavé plány, a i přes nepřízeň místních hospod to dopadlo dobře. Vzhůru na minisraz v Lednu !
-
- Servisman
- Vůz: S80, 2,4
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Sraz až na ty hospody myslím velmi slušný a vzhledem k tomu, že někteří spěchali s odchodem a tak odjížděli až poslední
bylo taky zajímavé. Navíc pokud se vyplní co se připravuje na příští rok a pokud nezůstane jen u plánů, tak to bude pro mnohé příjemné překvapení, ale nebudem předbíhat.
Opět se potvrdilo, že ti co tu nebyli, tak o něco přišli. Ne že by to bylo životně důležité, ale rozhodně zajímavé. Jen lituji, že jsme na tu Lešnou nejeli rovnou, aby si tu příjemnou atmosféru mohli vychutnat všichni zúčastnění, protože někteří nás museli opustit dříve.

Opět se potvrdilo, že ti co tu nebyli, tak o něco přišli. Ne že by to bylo životně důležité, ale rozhodně zajímavé. Jen lituji, že jsme na tu Lešnou nejeli rovnou, aby si tu příjemnou atmosféru mohli vychutnat všichni zúčastnění, protože někteří nás museli opustit dříve.
-
- Vůz: 740 GL
- Dal poděkování: 1 poděkování
I přes tu zmiňovanou nepřizen místních hospod super srazík,super lidi,super auta,díky 

-
- Vůz: Volvo 264 a S80
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
sraz byl fajn. jsem rád, že jsem konečně měl chvilku čas a dorazil. fotky mám stejné, jen ne tak kvalitní, takže je sem dávat nebudu