Tak v čem to je?

Já mám vždy jenom starší ročníky a úspěšnost opětovného pozdravu je tak malá ,že se občas zasměji sám nad sebou co si o mně myslí když se tak nechápavě na mně dívají a já zdravímraolsa píše:No, já ti nevím, mě, za těch 10 let co V70II mám, pozdravilo (nebo opětovalo pozdrav) asi 10 řidičů.
Tak v čem to je?
Asi takWarcz píše:Nevěšte hlavu, mějte viditelně losíky a zkoušejte toJe pravda, že XC90 jsem přestal zdravit napříč generacemi. s V70 I & II občas někdo mávne.
Jsem sice na auto zimperlich, ale trojúhelník ještě nebyl.yoby píše:To určitě vcar. Mu blikla výměna oleje, tak aby nepřejel olej, tak čeká na odtahdumi.cz píše:Kdopak odstavil stribrny S60/S80 losikama a trojuhelnikem za zadnin oknem na zastavce u odbocky na hlubokou za dasnym?
Hele, vy bando, prdelky si dělat, to by vám šlo. Kdepak. Švícko se stará dobře, jen ta přední náprava se nedaří a nedaří. Nicméně odstavený jsem nebyl, nejsem a když ten nahoře dá, tak ani nebudu. SuGi měl pravdu, potkal mne (dodatečně zdravím), když jsem jel z chalupy za zábavou.SuGi píše:Mohlo být tak půl osmý dnes ráno. Tak už to asi vezl ze servisu
Warcz píše:Dneska jsem mával na bílou V70 P1 v Šenově u Havířova. Myslím že nějaký zdejší člen ji tam měl, je tu ?( Pepino33 ? )
Ty jsi vyjížděl a já jel do zentra? To by mohlo být. Jen hladina adrenalinu byla v top výškách díky Dasnému. Semafory, uzavřený pruh, kolony kilometr a nikde ani noha. A přitom uzavřený pruh by mohl být úplně volně průjezdný. Omlouvám se, ale všechno kolem najednou bylo rudé, takže krví podlité oko fakt nevidělo.dumi.cz píše:pred minutou na vyjezru z CB u globusu Vlasta, a zas sem tu ruku zvedlou nevidela to sem na nej i blikal
Údajně snad mýtná brána..... Svodidlo je smontovaný, v pruhu se nic nedělá, tak proč je uzavřený, to nevím. No a navíc, když makáči mají padla.... Buzerace lidí. Někdo by potřeboval mít zabořenou špičku pracovní obuvi do míst, na kterých se normálně jinak sedí.... Ať za mnou někdo přijde s čistotou ovzduší....dumi.cz píše:Jj tys jel.do mesta a ja na pisek. Jojo ja tam taky chvilku stal, ale smer z mesta byl.podstatne lepsi.
Vubec netusim co to tam vyrabej.
Uživatelé procházející toto fórum: Punkexploited, saabik