V Brně nejedou srazy?lukinl píše:...takže když už v brně moc nejedou srazy...
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že když někdo nemůže autem tak pro sebe i jezdíme.lukinl píše: takže když už v brně moc nejedou srazy tak aspoň zdravímeLuboše a jeho drahé ženy potkává taky často a taky mávaj
To asi fórum moc nesleduješ , pravidelný brněnský sraz vždy druhej a čtvrtej čtvrtek v měsíci.lukinl píše:Myslím, že dnes jsem potkal S60Golda u pekáren mával zodpovědně![]()
pak ještě v jedné z bočních ulic na lidické 850ka kombi tm modrá v LPG pán taky zdravil tak zdravím i tady.
Wolfa a Luckina potkávám poměrně často a auta už poznám na dálku takže když už v brně moc nejedou srazy tak aspoň zdravímeLuboše a jeho drahé ženy potkává taky často a taky mávaj
V Brně srazy nededou takovým způsobem, že tam jezdí členové i ze 40 a 60km vzálených městAmper píše:V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že když někdo nemůže autem tak pro sebe i jezdíme.lukinl píše: takže když už v brně moc nejedou srazy tak aspoň zdravímeLuboše a jeho drahé ženy potkává taky často a taky mávaj
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že když se sejdeme čtyři, je to slabá účast.
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že se sejdem i v deseti a víc lidech.
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že... My víme.
No moment...neni tech 60km malo?nezapomel si na neco?r.chroust píše:V Brně srazy nededou takovým způsobem, že tam jezdí členové i ze 40 a 60km vzálených městAmper píše:
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že když někdo nemůže autem tak pro sebe i jezdíme.
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že když se sejdeme čtyři, je to slabá účast.
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že se sejdem i v deseti a víc lidech.
V Brně srazy nejedou takovým způsobem, že... My víme.
Nazdar!ttoommaasseekk píše:Zdravím kolegu.
Potěšení na mé straně a dvojku máš fakt parádníPetr Marek píše:Dnes příjemné setkání v Kunraticích s Dinem.![]()
P.S. Stav se až zase pojedeš okolo.
THOmasoj píše:Zdravím Škoda klub do budějc!
Můj nechápavej výraz musel vypadat super. Docela mi trvalo, než mi to došloyoby píše:THOmasoj píše:Zdravím Škoda klub do budějc!ale zareagoval jsi na troubení, jseš dobrej
. jsem si říkal co tu dělá auto AVček
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé