Ty ses ještě nenaučil s koštětem, viď? Nojo no. Tak musím počkat na oblevu.yoby píše:To se ti dřív ten tvuj vrak rozpadnevcar píše:Počkám na Yobyho. Do té doby bude mít auto iglú...

Ty ses ještě nenaučil s koštětem, viď? Nojo no. Tak musím počkat na oblevu.yoby píše:To se ti dřív ten tvuj vrak rozpadnevcar píše:Počkám na Yobyho. Do té doby bude mít auto iglú...
Platí to pro všechny, ale ne všichni kdo mají volvo jsou na VK.Andrij píše:Tak já nevím, od prvního dne, co mám Volvíka se snažím zdravit každé Volvo, co na silnici potkám, ale zatím bez jediné odezvy. Buďto jsem něco nepochopil a něco dělám špatně, nebo mladý kluk ve staré S40 není považován za hodného opětování pozdravu, nebo jsou zkrátka na Ostravsku samí burani, kterým přijde nějaké zdravení jako úplná zbytečnost.
Já se ale nevzdám![]()
![]()
Nebo to platí pouze pro oficiální členy VK?
Ono to přijde, v Sku mi taky trvalo než jsem dostal první pozdravAndrij píše:Tak já nevím, od prvního dne, co mám Volvíka se snažím zdravit každé Volvo, co na silnici potkám, ale zatím bez jediné odezvy. Buďto jsem něco nepochopil a něco dělám špatně, nebo mladý kluk ve staré S40 není považován za hodného opětování pozdravu, nebo jsou zkrátka na Ostravsku samí burani, kterým přijde nějaké zdravení jako úplná zbytečnost.
Já se ale nevzdám![]()
![]()
V OV a okolí je to problém opravdu velmi zřídka někdo odpoví nebo to třeba už nestihneAndrij píše:Tak já nevím, od prvního dne, co mám Volvíka se snažím zdravit každé Volvo, co na silnici potkám, ale zatím bez jediné odezvy. Buďto jsem něco nepochopil a něco dělám špatně, nebo mladý kluk ve staré S40 není považován za hodného opětování pozdravu, nebo jsou zkrátka na Ostravsku samí burani, kterým přijde nějaké zdravení jako úplná zbytečnost.
Já se ale nevzdám![]()
![]()
Můžu ti troubit každý ráno pod oknemSuGi píše:Každopádně abych taky přispěl do mlýna k tématu které sem patří... pořád mě nikdo nepozdravil, musim koupit losíky!
Ok, v kolik? Ať aspoň koukám a mávámyoby píše:Můžu ti troubit každý ráno pod oknemSuGi píše:Každopádně abych taky přispěl do mlýna k tématu které sem patří... pořád mě nikdo nepozdravil, musim koupit losíky!
takhle osklive mi vyfotit Ludvikaz-d-e-n-a píše:Což?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé