Tak já nevím, od prvního dne, co mám Volvíka se snažím zdravit každé Volvo, co na silnici potkám, ale zatím bez jediné odezvy . Buďto jsem něco nepochopil a něco dělám špatně, nebo mladý kluk ve staré S40 není považován za hodného opětování pozdravu, nebo jsou zkrátka na Ostravsku samí burani, kterým přijde nějaké zdravení jako úplná zbytečnost.
Já se ale nevzdám
Nebo to platí pouze pro oficiální členy VK?
_________________ Je: Sven S60 D5 black 2003
Bylo: Andersson S40 1.8 85kW B4184S 1996
Andrij píše:Tak já nevím, od prvního dne, co mám Volvíka se snažím zdravit každé Volvo, co na silnici potkám, ale zatím bez jediné odezvy . Buďto jsem něco nepochopil a něco dělám špatně, nebo mladý kluk ve staré S40 není považován za hodného opětování pozdravu, nebo jsou zkrátka na Ostravsku samí burani, kterým přijde nějaké zdravení jako úplná zbytečnost.
Já se ale nevzdám
Platí to pro všechny, ale ne všichni kdo mají volvo jsou na VK.
Jen se nevzdávej a sleduj jestli neuvidíš na autě losíky, v tom případě by to z 99% měl být člen.
Já se náhodou zdravím celkem pravidelně. Potkávám jednu 850 (můj otec), ta zdraví vždy, pak jednu S40 (soused z vesnice, kterému sem tu S40 prodal), potom jednu XC90 (manželka), a ta taky občas mávne
Andrij píše:Tak já nevím, od prvního dne, co mám Volvíka se snažím zdravit každé Volvo, co na silnici potkám, ale zatím bez jediné odezvy . Buďto jsem něco nepochopil a něco dělám špatně, nebo mladý kluk ve staré S40 není považován za hodného opětování pozdravu, nebo jsou zkrátka na Ostravsku samí burani, kterým přijde nějaké zdravení jako úplná zbytečnost.
Já se ale nevzdám
Ono to přijde, v Sku mi taky trvalo než jsem dostal první pozdrav na krabičáře už je to moc kulatý. Ale co teprve XC... tam se zatím držim bez jakékoliv odezvy od okolí
Já se ale nevzdám
V OV a okolí je to problém opravdu velmi zřídka někdo odpoví nebo to třeba už nestihne třeba se někde potkáme a mávneme si
Klid,třeba máš jen okolo zatím nevychovaný oddíl. A je fakt, že čtyřicítka je ve šňůře aut maskovaná velikostí a tvarem mnohem víc než ostatní Volva. Předposlední víkend v srpnu jsem jel na Lipno, potkal jsem v krabici otep V70 a neodpovídal nikdo. Až na zpáteční cestě jsem sotva stačil odpovědět stříbrné V70I, která jela do Budějek.
A to mi připomíná, v jiných věcech jsem to tenkrát úplně zapomněl, i když zážitek skoro snový-loni druhé říjnové úterý, návrat z dlouhé cesty s Holanďanem, v pozdní odpoledne před Jihlavou se v prázdném levém zjevila tmavomodrá S80, šla tvrdě na brzdy aby pozdravila blinkry, blikla v odpověď na dálkové a zmizela vpředu stylem, který mě přinutil tipovat okruh možných pacientů v jistém místním vlákně Teda doufám že tmavomodrá, trochu jsem v tu chvíli trpěl na nízké slunce...
_________________ Volvo 945 D24TIC EGR Kat MY96; Holanďan s (587k) 640k na podvozku a (247k) 300k na motoru
Přední mlhovky bohužel používá strašně moc lidí i když neni nikde v okolí několika km mlha ani silný déšť či sníh... Nevim jestli to zapínaj jen aby byly "frajeři" protože čtyř oký auto vypadá prostě líp. Já jim většinou bliknu mlhovkama a když to nepochopí, tak jim pouštim dálkový, protože třeba na mokrý silnici oslňujou poměrně dost. Jen jsem nevěděl že už i Volva, většinou je to koncern.
Ač neúmyslně, tak jsem též jeden z těchto hříšníků - nedávno jsem jel v situaci, kdy se mlhovky opravdu hodně hodily a následně trvalo několik dní, než jsem si všiml, že jsou stále zapnuté...
Prostě jsem na ně regulérně zapomněl...
Kontrolka od rozsvícených předních mlhovek je na S/V70 umístěna tak nešťastně, že jí prostě mám permanentně v zákrytu (ruka/volant) a přední mlhovky se automaticky nevypnou po vypnutí zapalování...
XC60 má taky kontrolku hodně nešťastně, asi to bude podobně hloupě jak píšeš. Svítí pouze kontrolka na tlačítku, v Sku krásně svítí kontrolka na přístrojovce
Jen jsem netušil že se nedeaktivují po vypnutí zapalování, to je pro mě novinka a vysvětluje to proč na ně tolik lidí zapomíná.
Každopádně abych taky přispěl do mlýna k tématu které sem patří... pořád mě nikdo nepozdravil, musim koupit losíky!
Frajeri zapinaj jen parkovacky aby mohli svitit mlhovkama misto denniho. Pac samotne mlhovky bez svetel nebo parkovacek nejdou rozsvitit. Koncerny to maj ty novejsi udelany tak ze denni sviceni maji sloucene do mlhovich svetel.
Mam losiky a i tak nikdo nezdravi..
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
V sobotu (23.1) jsem projížděl Vysokým Mýtem. Na autodromu zrovna probíhala škola smyku a bylo vidět dvojče - bílou V70 I (nebo 850 zdálky jsem to nepoznal). Tak dodatečně zdravím.
Kohopak jsem to vcera predjizdel kousek za Rudolfovem u Floridy?
Mel tmave zelenou XC90, 2.5T AWD, ja jel v cerne V70 kombi. Jednou jsem po predjeti blibk varovkama a opakem byl problik dalkou. Nevim jestli to ale dotycny pochopil jako Cau a nebo jako Dekuji