No jo, když já znam červenýho a hranatýho jen tebeLukášM píše:Ne vše hranaté a červené je mojeyoby píše:Komu tak krásně svítila (blikla) červená krabice včera po 13 hod na sjezdu z D1 u Mirošovic? Lukáš s dvojkou?

No jo, když já znam červenýho a hranatýho jen tebeLukášM píše:Ne vše hranaté a červené je mojeyoby píše:Komu tak krásně svítila (blikla) červená krabice včera po 13 hod na sjezdu z D1 u Mirošovic? Lukáš s dvojkou?
Benjamin Krejčí píše:To jsem byl já, nebyla to dvojka, ale devítka
Sis zapomněl zase brejle? A to nebylo fotonové dělo, jen cyklista s čelovkou...yoby píše:Benjamin Krejčí píše:To jsem byl já, nebyla to dvojka, ale devítkano jo, jsem stačil zaregistrovat jen že to byla krabice, než jsi oslnil tím fotonovým dělem
Co ty o tom víš? Ty se máš, tobě veškerý světla z protisměru do očí zasloní věnec volantuvcar píše:Sis zapomněl zase brejle? A to nebylo fotonové dělo, jen cyklista s čelovkou...
Přesně tak a proto si nepletu dvojku s devítkou.yoby píše:Co ty o tom víš? Ty se máš, tobě veškerý světla z protisměru do očí zasloní věnec volantuvcar píše:Sis zapomněl zase brejle? A to nebylo fotonové dělo, jen cyklista s čelovkou...
Prd, nemá to CB anténu na střeševcar píše:Podle spešl znaku na masce bych to viděl na Janu blondýnu, nebo blbě vidím?
Jasně! Tímto se náš ústav omlouvá...yoby píše:Prd, nemá to CB anténu na střeševcar píše:Podle spešl znaku na masce bych to viděl na Janu blondýnu, nebo blbě vidím?
Ale zase má díry na stěrače světel.yoby píše:Prd, nemá to CB anténu na střeševcar píše:Podle spešl znaku na masce bych to viděl na Janu blondýnu, nebo blbě vidím?
Koukám, že je docela drsnej na disky....st_Andy píše:a helemese, kdopa kdopa, copa copa, neco na eR s oranzovou atacamou mi tady pred chvili priparkovalo za rohem kolem pracovniho baraku..![]()
nekdo z fora na blizko-vychodni navsteve?
855THOmasoj píše:kohopak jsem to dneska potkal kolem 11:20 na Husovce v ČB? zelená v70 I (nebo 850? viděl jsem jen zezadu) s losíkama a nápisem volvoklub na zadním skle?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé